Έσταξε «φαρμάκι» ο Πελετιέ στο Power of Love και εκνεύρισε παίκτρια: «Έκανε 13 πλαστικές για να είναι έτσι» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έσταξε «φαρμάκι» ο Πελετιέ στο Power of Love και εκνεύρισε παίκτρια: «Έκανε 13 πλαστικές για να είναι έτσι» (vid)
Ένα ακόμα επεισόδιο στο Power of Love με τον Νίκο Πελετιέ να πρωταγωνιστεί με τα λεγόμενά του.

Ο Νίκος Πελετιέ πρωταγωνιστεί αρνητικά στο Power of Love και σε κάθε επεισόδιο γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Το βράδυ της Τρίτης (9/7) ο Κύπριος παίκτης του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο.

Την ώρα που μιλούσαν τα αγόρια με τα αγόρια και τα κορίτσια με τα κορίτσια από απόσταση μιας οθόνης, ο Νίκος Πελετιέ έκανε την Σωτηρία να αισθανθεί άβολα με μια ατάκα του.

«Δεν το φανταζόμουν με τίποτα για την Σωτηρία. Ναι, είναι όμορφη αλλά να ξέρεις ότι έκανε 13 πλαστικές για να είναι έτσι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πολυσυζητημένος παίκτης του Power of love, απευθυνόμενος στον Δημήτρη, με την Σωτηρία να αντιδρά αμέσως στο άκουσμα αυτής της ατάκας.

«Τι; Τι έκανα; Δεν έχω κάνει τίποτα! Λίγο υαλουρονικό έχω βάλει», είπε η παίκτρια του Power of Love στα υπόλοιπα κορίτσια, τα οποία προσπάθησαν να το ρίξουν στο χιούμορ. «Παιδιά, μισό λεπτό, περιμένετε τώρα γιατί δεν είμαι καλά. Ποιες πλαστικές; Δεν σας έδειξα πως ήμουν μικρή;», συνέχισε η Σωτηρία.

«Εννοεί ότι είσαι τόσο ωραία σαν να είσαι ψεύτικη» υπογράμμισε, καθησυχαστικά η Νίκη με την Σωτηρία να μην πείθεται με την εξήγησή της.