«Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ για Σάκκαρη: «Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός» (vid)

«Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ για Σάκκαρη: «Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός» (vid)
Τις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση ότι η Μαρία Σάκκαρη θα πάρει την σημαία με απευθείας ανάθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, σχολίασαν οι «Αταίριαστοι».

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν στα social media τις τελευταίες ημέρες, τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μαρία Σάκκαρη να είναι σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τελικά, σύμφωνα και με την απόφαση που πάρθηκε από την ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, σημαιοφόροι θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Οι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας σχολίασαν στην εκπομπή τους στον ΣΚΑΪ, τις αντιδράσεις και τα σχόλια για την Μαρία Σάκαρη.

«Στη συζήτηση ενεπλάκη και το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη. Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός. Μην ασχολείστε με το να σχολιάζετε τους άλλους, μην ασχολείστε με το να βγάλετε την κακία, δεν έχει νόημα. Ασχοληθείτε με τα του εαυτού σας, να δούμε τι γίνεται σαν κοινωνία, όχι συνέχεια στο μίσος και στις κουταμάρες», είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

Ο Γιάννης Ντσούνος πρόσθεσε: «Μίσος, λάσπη, σπίλωση και σίγουρα η απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής δεν είχε να κάνει με το τι γράφτηκε στο διαδίκτυο».