Ανήσυχη γυναίκα έστελνε μηνύματα στον νεκρό πατέρα της κάθε μέρα πριν πάρει μια ανατριχιαστική απάντηση

Επιμέλεια: Newsroom
Ανήσυχη γυναίκα έστελνε μηνύματα στον νεκρό πατέρα της κάθε μέρα πριν πάρει μια ανατριχιαστική απάντηση
Μια γυναίκα που έστελνε μηνύματα στον νεκρό πατέρα της έπαθε σοκ όταν κάποιος της απάντησε ξαφνικά πέντε μήνες μετά το θάνατό του.

Η ζωή της Nilufar Nizam ταράχθηκε για τα καλά όταν ο «απόλυτα υγιής» πατέρας της Murad πέθανε στον ύπνο του δύο εβδομάδες πριν από τα 51α γενέθλιά του τον περασμένο Ιανουάριο.

Η καρδιά του Murad είχε σταματήσει ξαφνικά χωρίς λόγο, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές.

«Έχασα το μυαλό μου όταν συνέβη αυτό, ειδικά τον πρώτο μήνα ήμουν απλά σε κατάσταση σοκ», δήλωσε η 26χρονη Nilufar, η οποία κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν και τώρα ζει στη Νέα Υόρκη.

Περιγράφοντας τον πατέρα της, είπε στο Newsweek: «Πάντα έδινε τις καλύτερες συμβουλές. Ήταν σαν να είχε το χάρισμα να διαβάζει τους ανθρώπους, και κάθε φορά που είχα πρόβλημα με κάποιον ή κάτι, η συμβουλή, η γνώμη ή η κρίση του ήταν πάντα κομβική».

Σύντομα, η Nilufar επρόκειτο να ζήσει τη δική της παράνοια, όταν κάποιος απάντησε στα μηνύματα που έστελνε στον αριθμό του πατέρα της.

«Άρχισα να του στέλνω μηνύματα περίπου ένα μήνα μετά το θάνατό του, γιατί αυτό έκανα συνήθως όταν ήταν ζωντανός', είπε. Tα μηνύματα μου έδωσαν μεγάλη παρηγοριά».

Και πρόσθεσε: «Μιλούσα απλώς για την καθημερινότητα μου και τον ενημέρωνα για πράγματα που είχαν να κάνουν με τον αδερφό μου».

Τον Μάιο του 2023, η Nilufar έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε: «Γεια σου μπαμπά. Έχουν περάσει 5 μήνες από τότε που έφυγες. Μου λείπεις τόσο πολύ. Εύχομαι να ήσουν εδώ δίπλα μου. Ο πόνος της απώλειάς σου ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που πέρασα ποτέ. Σ' αγαπώ τόσο πολύ. Είμαι τόσο αναστατωμένη που δεν είσαι πια εδώ. Αλλά θα κρατάω πάντα ζωντανές τις αναμνήσεις μας. Δεν μπορώ να φανταστώ τη σκέψη ότι δεν θα είσαι πια μαζί μου. Αλλά πάντα θα σε αγαπώ και θα μου λείπεις μπαμπά».

Τα μηνύματα της Nilufar παρέμεναν πάντα πράσινα, υποδεικνύοντας ότι είχαν σταλεί αλλά δεν είχαν παραδοθεί.

Αυτή τη φορά, όμως, έγινε μπλε.

Είπε: «Είχα μόλις τελειώσει τη θεραπεία και καθόμουν στο αυτοκίνητό μου πληκτρολογώντας ένα μήνυμα. Μόλις πάτησα αποστολή και είδα τη φούσκα, συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί". Τότε κάποιος απάντησε: "Ω, Θεέ μου, λυπάμαι πολύ". Έπαθα σοκ. Έκλεισα το τηλέφωνο και έβαλα τα κλάμματα...»

Τελικά αποδείχθηκε ότι ο αριθμός του Murad είχε δοθεί σε κάποιον νέο, έναν εντελώς άγνωστο στη Nilufar.

Ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας: "Συγγνώμη για την ενόχληση. Συνήθιζα πάντα να στέλνω μηνύματα στον πατέρα μου σε αυτόν τον αριθμό".