Μεθυσμένος Βρετανός θέλησε να κάνει τατουάζ με τη νίκη της Αγγλίας και όλα πήγαν λάθος!

Επιμέλεια: Newsroom
Μεθυσμένος Βρετανός θέλησε να κάνει τατουάζ με τη νίκη της Αγγλίας και όλα πήγαν λάθος!
Ένας Άγγλος οπαδός έκανε ένα ποδοσφαιρικό τατουαζ για τη νίκη της Αγγλίας στο Euro 2024 και μόλις... ξεσούρωσε συνειδητοποίησε ότι είχε ένα ορθογραφικό λάθος χαραγμένο στο σώμα του.

Καθώς η Αγγλία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ισπανία στον τελικό του Euro 2024, οι Βρετανοί δύσκολα μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους - και ένας τύπος το έφτασε στα άκρα για να αποδείξει την αφοσίωσή του στην ομάδα του Σάουθγκεϊτ.

Συγκεκριμένα, ο φανατικός οπαδός της Αγγλίας Jack Pancaldi είναι τόσο πεπεισμένος ότι το τρόπαιο θα επιστρέψει σπίτι, που έχει ήδη κάνει τατουάζ για να γιορτάσει την... κατάκτηση του Euro από την Αγγλία.

Ο σίγουρος Τζακ χτύπησε το τατουάζ στις διακοπές του στην Πορτογαλία, γράφοντας στο στήθος του "England 2024 winner's" . Την ώρα που έκανε το τατουάζ φάνηκε ότι ήταν υπό την επήρεια του αλκόολ και δεν κατάλαβε ότι το σημείωμα που έδωσε στον artist είχε ένα μεγάλο ορθογραφικό λάθος. Έτσι, όταν συνήλθε παρατήρησε ότι έφερε στο στήθος του το εξής ταττού: Engerland 2024 Winners.

1