Στα «μαχαίρια» οι μετεωρολόγοι για τον καύσωνα: «Κάποιοι παίζουν με τις λέξεις, δεν βαριέσαι, Ιούλιος είναι!»

Επιμέλεια: Newsroom
Στα «μαχαίρια» οι μετεωρολόγοι για τον καύσωνα: «Κάποιοι παίζουν με τις λέξεις, δεν βαριέσαι, Ιούλιος είναι!»
Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας άφησε σαφείς αιχμές τόσο κατά της ΕΜΥ και του διευθυντή της Θοδωρή Κολυδά, όσο και κατά της συναδέλφου από τον ΣΚΑΪ, Χριστίνας Σούζη.

Χαμός μεταξύ των μετεωρολόγων με αφορμή αυτήν τη φορά το νέο κύμα καύσωνα που θα πλήξει τη χώρα τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του Alpha Γιώργος Τσατραφύλλιας άφησε σαφείς αιχμές τόσο κατά της ΕΜΥ και του διευθυντή της Θοδωρή Κολυδά, όσο και κατά της συναδέλφου από τον ΣΚΑΪ, Χριστίνας Σούζη - χωρίς φυσικά να την κατονομάζει. Θυμίζουμε ότι εχθές η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ είχε ένα ξέσπασμα στον «αέρα» της πρωϊνής εκπομπής, με την ίδια να εξηγεί ότι δεν πρέπει κανείς να πανικοβάλει τον κόσμο, καθώς είναι Ιούλιος και είμαστε στην Ελλάδα και είναι λογικό να υπάρχει καύσωνας.

Σήμερα, ο γνωστός μετεωρολόγος έβαλε στο στόχαστρό του την ΕΜΥ, θεωρώντας πως καθυστέρησε να εκδώσει έκτακτο δελτίο καιρού για τον επικείμενο καύσωνα που θα επηρεάσει τη χώρα.Ενώ άσκησε κριτική στην Χριστίνα Σούζη για όσα είπε εχθές.

1

«Επιτέλους βγήκε έκτακτο δελτίο για τον ΚΑΥΣΩΝΑ από την Ε.Μ.Υ που τόσες ημέρες κάποιοι παίζουν με τις λέξεις και δεν λένε ούτε την ονομασία. Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα. νΆκουσα ότι όλο αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Είναι φυσιολογικές δηλαδή οι θερμοκρασίες αυτές για τόσες ημέρες και μάλιστα σε μία περιοχή που ήδη έχει καταπονηθεί με τον πιο θερμό Ιούνιο τα τελευταία τουλάχιστον 65 χρόνια. Δεν βαριέσαι, Ιούλιος είναι!», σημείωσε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.