Ακραίος καβγάς σε παραλία της Ισπανίας: Μυθικά κλωτσομπουνίδια και πετροπόλεμος μπροστά σε σοκαρισμένους τουρίστες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ακραίος καβγάς σε παραλία της Ισπανίας: Μυθικά κλωτσομπουνίδια και πετροπόλεμος μπροστά σε σοκαρισμένους τουρίστες (vid)
Άγριος καβγάς συνέβη σε παραλία της Τενερίφης, με αποτέλεσμα τραυματιστούν σοβαρά δύο άτομα και να συλληφθούν τέσσερις άνδρες

Μια άγρια συμπλοκή έλαβε χώρα σε παραλία της Ισπανίας, με τους σοκαρισμένους τουρίστες να παρακολουθούν οργισμένους ντόπιους να κρατούν μαχαίρια και να πετούν πέτρες, με αποτέλεσμα κάποιοι να τραυματιστούν και τέσσερις άνδρες να συλληφθούν.

Το βίντεο από τον άγριο καβγά στην Playa de Las Burras στην Τενερίφη το περασμένο Σάββατο δείχνει άνδρες και γυναίκες με μαγιό να ουρλιάζουν και να πετούν ο ένας στον άλλον τεράστιες πέτρες. Φαίνονται επίσης δύο άνδρες να εμπλέκονται στο καβγά, με έναν άνδρα -που φοράει λευκό μπλουζάκι- να πέφτει στο έδαφος τραυματισμένος.

Μια γυναίκα ακούγεται να φωνάζει: "Θα μπορούσαν να με σκοτώσουν!", πριν φωνάξει: «Καλέστε την αστυνομία!". Καλέστε την αστυνομία, παρακαλώ! Σταματήστε να τραβάτε και καλέστε την αστυνομία!». Ένας άλλος άνδρας φαίνεται στη συνέχεια να τρέχει μακριά, καθώς μια μεγάλη πέτρα εκσφενδονίζεται προς το μέρος του.

Τα πλάνα δείχνουν επίσης δύο μικρά κορίτσια να προσπαθούν να ξεφύγουν από τη συμπλοκή, καθώς οι ενήλικες παλεύουν.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ενημερώθηκε για έναν βίαιο καβγά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, αλλά οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή είχαν διαφύγει μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί εντόπισαν αργότερα δύο από τους υπόπτους μόλις 200 μέτρα από το σημείο.