«Ο Φειδίας έχει δίκιο»: Η ανάρτηση του Elon Musk για τον Κύπριο ευρωβουλευτή

Επιμέλεια: Newsroom
«Ο Φειδίας έχει δίκιο»: Η ανάρτηση του Elon Musk για τον Κύπριο ευρωβουλευτή
Η δημόσια ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου για τον Κύπριο ευρωβουλευτή και youtuber.

Ο Elon Musk τράβηξε και πάλι την προσοχή αναδημοσιεύοντας βίντεο του Φειδία Παναγιώτου. Μετά τα συγχαρητήρια του Musk στον νεαρό ευρωβουλευτή για την εκλογική του νίκη, μοιράστηκε στο X ένα βίντεο όπου ο Φειδίας, γνωστός YouTuber που έγινε πολιτικός, συζητά την κρίσιμη απόφαση σχετικά με την επανεκλογή της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen. Ο Musk ενέκρινε το περιεχόμενο, δηλώνοντας: «Ο Φειδίας έχει δίκιο. Πολύ σημαντική απόφαση».

Ο Παναγιώτου εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την αναγνώριση του Musk και την αναδημοσίευση του βίντεο του. Σημείωσε ότι αυτή η αναγνώριση από τον Musk του έφτιαξε τη μέρα, καθώς ενίσχυσε το ταξίδι του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ανέδειξε την Κύπρο σε εκατομμύρια followers του Musk.

Η αλληλεπίδραση αυτή ακολουθεί τον πρόσφατο αμφιλεγόμενο ισχυρισμό του Musk ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε προτείνει μια μυστική συμφωνία για τη σιωπηρή λογοκρισία των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τον Musk, η ενέργεια αυτή είναι παράνομη και ισχυρίστηκε επιπλέον ότι και άλλες εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης είχαν αποδεχθεί αυτή τη μυστική συμφωνία.