«Συγγνώμη για την ταλαιπωρία της μητέρας σας»: Η απάντηση του Γεωργιάδη μετά την καταγγελία του τραγουδιστή Στάθη Δρογώση

«Συγγνώμη για την ταλαιπωρία της μητέρας σας»: Η απάντηση του Γεωργιάδη μετά την καταγγελία του τραγουδιστή Στάθη Δρογώση
Ο υπουργός Υγείας παραδέχεται ότι ισχύει στο ακέραιο η καταγγελία του τραγουδοποιού Στάθη Δρογώση για το νοσοκομείο Νάξου.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε την έλλειψη αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Νάξου, μια έλλειψη που αναγκάζει τους ασθενείς να αναζητούν ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα. Η παραδοχή αυτή έρχεται μία ημέρα μετά τη δημόσια κριτική που άσκησε ο μουσικός Στάθης Δρογώσης στο σύστημα υγείας μετά τον τραυματισμό της μητέρας του στο νησί.

Στην αιχμηρή καταγγελία του, ο κ. Δρογώσης δήλωσε: «Το ΕΣΥ διαλύεται», αναρωτώμενος αν «ακούει» ο υπουργός Υγείας, μετά τον τραυματισμό της μητέρας του στη Νάξο και τη διαπίστωση ότι το νησί δεν διαθέτει αξονικό τομογράφο.

Απαντώντας, ο κ. Γεωργιάδης ασχολήθηκε με το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «απαράδεκτη» και υποσχέθηκε ταχεία επίλυση. «Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, διάβασα χθες αυτή την ανάρτηση του @stathisdrogosis Πράγματι το να μην υπάρχει δυνατότητα διενέργειας μίας τέτοια εξέτασης μέσω ΕΟΠΥΥ, σε ένα νησί του μεγέθους της Νάξου, είναι απαράδεκτο. Επικοινωνήσαμε με τον Διοικητή της 2ας ΥΠΕ κ. Ροϊλό και θα δώσουμε άμεσα λύση. Εάν χρειαστεί να νομοθετήσουμε για να λυθεί, θα νομοθετήσουμε. Καλημέρα κύριε Δρογώση συγγνώμη για την ταλαιπωρία και περαστικά στην μητέρα σας».

@Photo credits: eurokinissi