Mondelez: Επεκτείνει το παγκόσμιο κέντρο κυβερνοασφάλειας στην Ελλάδα

Επιμέλεια: Newsroom
Mondelez: Επεκτείνει το παγκόσμιο κέντρο κυβερνοασφάλειας στην Ελλάδα
Η εταιρεία, η οποία πέρυσι πήρε την απόφαση να δημιουργήσει εντός ελληνικών συνόρων το τρίτο παγκόσμιο κέντρο κυβερνοασαάλειάς της και το μοναδικό στην Ευρώπη (σ.σ. η εταιρεία διατηρεί δύο αντίστοιχα κέντρα σε Αμερική και Ασία) έχει διευρύνει ήδη το αποτύπωμά του.

Έλληνες που επέστρεψαν στη χώρα μας από το εξωτερικό, στελέχη που εξειδικεύονται εντός Ελλάδος στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και μερικοί εξ αποστάσεως εργαζόμενοι που κατοικοεδρεύουν σε διάσπαρτες περιφέρειες της χώρας «φυλάγουν σήμερα Θερμοπύλες» στις ψηφιακές τεχνολογίες της Mondelez International, μίας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως στο χώρο των σνακς. Ο λόγος για το hub κυβερνοασφάλειας που έχει δημιουργήσει η εταιρεία στη χώρα μας, το οποίο ασχολείται με την αντιμετώπιση κυβερνοαπειλών και με λύσεις ψηφιακών τεχνολογιών για το σύνολο των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της Mondelez.

Η εταιρεία, η οποία πέρυσι πήρε την απόφαση να δημιουργήσει εντός ελληνικών συνόρων το τρίτο παγκόσμιο κέντρο κυβερνοασαάλειάς της και το μοναδικό στην Ευρώπη (σ.σ. η εταιρεία διατηρεί δύο αντίστοιχα κέντρα σε Αμερική και Ασία) έχει διευρύνει ήδη το αποτύπωμά του. Πλέον το hub αριθμεί 31 εργαζόμενους – 18 μηχανικούς πληροφορικής και 13 experts κυβερνοασφάλειας – από 6 που απασχολούσε το ίδιο διάστημα πέρυσι όπου και ξεκίνησε την λειτουργία του. Στόχος να παρακολουθεί από την χώρα μας κυρίως την Ευρωπαϊκή αλλά και μέρος της παγκόσμιας δραστηριότητα της εταιρείας, η οποία επεκτείνεται σε 500 εγκαταστάσεις, 140 εκ των οποίων εργοστάσια, που διατηρεί η πολυεθνική σε 78 χώρες ανά τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr