Η διάσημη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Brandi Love νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Ελλάδα: Ενεπλάκη σε ατύχημα με βάρκα (vid)

Η διάσημη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Brandi Love νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Ελλάδα: Ενεπλάκη σε ατύχημα με βάρκα (vid)
Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram, η Brandi Love ενημέρωσε τους ακολούθους της για την κατάσταση της υγείας της.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, Brandi Love, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα. Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram αποκάλυψε το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα τις τελευταίες δέκα ημέρες. Αρκετοί από εσάς γνωρίζετε ότι ήρθα στην Ελλάδα στις αρχές του μήνα, επειδή θέλω να επενδύσω στο real estate. Μαζί με τον σύντροφο μου έχουμε αποφασίσει να μετακομίσουμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όπως κάθε άλλο ταξίδι μας στην Ελλάδα. Απερίγραπτη ομορφιά, οι άνθρωποι, το φαγητό… όλα είναι υπέροχα εδώ».

Συνέχισε λέγοντας: «Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο στην Ελλάδα. Την περασμένη Παρασκευή ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό ατύχημα με βάρκα. Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες στο χειρουργείο προκειμένου να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Ευτυχώς θα ζήσω. Αυτά είναι τα άσχημα νέα, ας μιλήσουμε τώρα για τα ευχάριστα».

«Το νοσοκομείο στο νησί του Ιουνίου υστερεί. Δεν είναι έτσι όπως πρέπει. Η Αθήνα έχει κορυφαία νοσοκομεία, κορυφαίους γιατρούς. Είχα μείνει άναυδη με την καθαριότητα».

«Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή. Δε θέλω να τα παρατήσω» ανέφερε μεταξύ άλλων.