Wimbledon, Video: Η Κέιτ Μίντλετον έδωσε το τρόπαιο στον Αλκαράθ και αποθεώθηκε από χιλιάδες Βρετανούς

Wimbledon, Video: Η Κέιτ Μίντλετον έδωσε το τρόπαιο στον Αλκαράθ και αποθεώθηκε από χιλιάδες Βρετανούς
Αν και η σύντομη επιστροφή της στο προσκήνιο επιβάρυνε την υγεία της, η φαίνεται ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν αφήνει την ασθένειά της να μπει εμπόδιο στην αγάπη της για το τένις.

Μετά την αιφνιδιαστική εμφάνισή της στο Trooping the Colour τον Ιούνιο, η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε σήμερα στο βασιλικό θεωρείο του Wimbledon για να παρακολουθήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάρλος Αλκαράζ να αναμετρώνται στον τελικό.

Η Κέιτ Μίντλετον έφτασε στο Wimbledon ιδιαίτερα χαρούμενη, επιστρέφοντας θριαμβευτικά στη δημόσια ζωή. Στο πλευρό της ήταν η κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ. Η Κέιτ έγινε δεκτή από το πλήθος του Centre Court με θερμό χειροκρότημα καθώς πήρε τη θέση της στο βασιλικό θεωρείο.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα έλαβε το ίδιο θερμό χειροκρότημα και κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου στον Κάρλος Αλκαράθ.

 

Δείτε το βίντεο:

Από το 2016, η πριγκίπισσα είναι η προστάτιδα του All England Club, το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο το Γουίμπλεντον. Στα τελετουργικά της καθήκοντα περιλαμβάνεται η παράδοση των τροπαίων των νικητών μετά τους τελικούς των μονών.

Η Κέιτ αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Η μοναδική δημόσια εμφάνισή της από τότε ήταν η παρουσία της τον περασμένο μήνα στην παρέλαση γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου Γ’. Πριν από αυτή την εκδήλωση.