Ιδιοκτήτης Airbnb έβαλε «φόρο» στη χρήση του κλιματιστικού: «Φίλε μήπως έχεις ένα 1€ γιατί μου το έφαγε το air condition» (vid)

Ιδιοκτήτης Airbnb έβαλε «φόρο» στη χρήση του κλιματιστικού: «Φίλε μήπως έχεις ένα 1€ γιατί μου το έφαγε το air condition» (vid)
Ένα περίεργο τρόπο να εξοικονομήσει χρήματα σκέφτηκε ένας ιδιοκτήτης Airbnb στη Μάλτα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει την περίεργη κατάσταση που κλήθηκε να να αντιμετωπίσει μια Ελληνίδα τουρίστρια στη Μάλτα. Συγκεκριμένα, η συμπατριώτισσα μας μπήκε στο δωμάτιο και υποθέτουμε ότι θέλησε να ανάψει το κλιματιστικό για να δροσιστεί. Τότε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά...

Η ίδια συνειδητοποίησε λίγο αργότερα ότι για να λειτουργήσει το κλιματιστικό, έπρεπε να ρίξει κέρμα σε μια υποδοχή. Όπως ήταν φυσικό, αυτό το θέαμα της τράβηξε την προσοχή και θέλησε να το μοιραστεί με τους ακολούθους της στο TikTok.

«Στο καλό το Airbnb πρέπει να ρίξει κέρνα για να λειτουργήσει το ΑC» έγραψε στη λεζάντα.

Τα σχόλια «έπεσαν» βροχή, με πολλούς να αναρωτιούνται πόσο κοστίζει η χρήση του air condition. H τουρίστρια εξήγησε ότι για 10 ώρες χρήσης, ο ιδιοκτήτης... ζητάει 2,5 ευρώ..

«Αυτοί θέλουν κράξιμο και ένα αστέρι αξιολόγηση. Βασικά είναι νόμιμο αυτό;» , «Ψηλέ, μήπως έχεις ένα 1€ γιατί μου το έφαγε το air condition;;;;», «Για αυτό είναι οι κριτικές. Εκτός εάν το ήξερες από πριν» ήταν μερικά από τα σχόλια που ξεχώρισαν.

@catherine__la 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ #airbnb #ac #malta #foryoupage #fypage ♬ LALALALA - Marina Satti