Μηχανικός προειδοποιεί για το κοινό λάθος που κάνουν αρκετοί οδηγοί: Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μηχανικός προειδοποιεί για το κοινό λάθος που κάνουν αρκετοί οδηγοί: Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν (vid)
Μηχανικός εξηγεί το λάθος που κάνουν αρκετοί οδηγοί και μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Οι λάτρεις των αυτοκινήτων συχνά επιδιώκουν να εξατομικεύσουν τα οχήματά τους, προσθέτοντας μια πινελιά στο εσωτερικό τους με διάφορα διακοσμητικά. Ωστόσο, μια πρόσφατη προειδοποίηση από την Royalty Auto Service με έδρα τη Τζόρτζια υπογραμμίζει τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με ορισμένες δημοφιλείς διακοσμήσεις αυτοκινήτων, προτρέποντας τους οδηγούς να επανεξετάσουν τις επιλογές τους για λόγους ασφαλείας.

Ένα βίντεο στο TikTok που αναρτήθηκε από τη Royalty Auto Service έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή, με πάνω από 175.000 προβολές. Στο βίντεο εμφανίζεται ένας μηχανικός καθισμένος σε ένα Hyundai, παρουσιάζοντας ένα τιμόνι διακοσμημένο με μικροσκοπικούς πολύτιμους λίθους. Το μήνυμα του μηχανικού είναι σαφές: «Το βλέπουμε αυτό πάρα πολύ συχνά!!! Βγάλτε τα από τα αυτοκίνητά σας τώρα! Είναι πολύ επικίνδυνα», γράφει το κείμενο που επικαλύπτει το βίντεο.

@royaltyautoservice Remove them now and share this with your friends! #dangerous #psa #mechaniclife #mechanicsoftiktok #cartok #tips #fyp #foryou #stitch #duet ♬ Pop beat BGM / long version(1283324) - nightbird_bgm

Ο μηχανικός αναλύει τους κινδύνους, ενώ δείχνει τα διακοσμητικά. Τονίζει τον κίνδυνο που ενέχει η τροποποίηση ή η προσθήκη διακοσμήσεων στο τιμόνι, ιδίως εκείνων που καλύπτουν τον αερόσακο. «Μην το βάζετε σε οτιδήποτε έχει αερόσακο», τονίζοντας τον κίνδυνο τέτοιου είδους στολίδια να γίνουν επικίνδυνα βλήματα αν ανοίξει ο αερόσακος. «Αν αυτός ο αερόσακος εκραγεί, αυτό θα πέσει πάνω σας», προειδοποιεί.

Το βίντεο προκάλεσε έντονη συζήτηση μεταξύ των θεατών, με πολλούς να εκφράζουν έντονες απόψεις για το θέμα.