Αεροσυνοδός αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν πρέπει να ακουμπάτε το κεφάλι σας στο παράθυρο αεροπλάνου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αεροσυνοδός αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν πρέπει να ακουμπάτε το κεφάλι σας στο παράθυρο αεροπλάνου (vid)
Σημαντική προσοχή έχει κερδίσει ένας αεροσυνοδός που μοιράζεται χρήσιμες πληροφορίες μέσα από το TikTok.

Για πολλούς ταξιδιώτες, η θέση στο παράθυρο ενός αεροπλάνου προσφέρει την καλύτερη θέα και ένα άνετο σημείο για να ξεκουραστείτε. Ωστόσο, μια αεροσυνοδός μοιράστηκε έναν σημαντικό λόγο για τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να ακουμπάτε το κεφάλι σας στο παράθυρο για να αποκοιμηθείτε.

Στην εποχή των προκαθορισμένων θέσεων, οι επιβάτες συχνά πληρώνουν επιπλέον για να εξασφαλίσουν την αγαπημένη τους θέση. Ορισμένοι προτιμούν τον διάδρομο για εύκολη πρόσβαση στην τουαλέτα, ενώ άλλοι επιλέγουν τη θέση στο παράθυρο για τη γραφική θέα και ένα μέρος για να ξεκουραστούν. Η μεσαία θέση παραμένει η λιγότερο αγαπητή επιλογή, με πολλούς να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων για να εξασφαλίσουν ότι θα καθίσουν μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Ωστόσο, ο Tommy, ένας αεροσυνοδός γνωστός ως «tommycimato» στο TikTok, αποκάλυψε πέντε πράγματα που πρέπει να αποφεύγουν οι επιβάτες κατά τη διάρκεια της πτήσης, συμπεριλαμβανομένου του γιατί δεν πρέπει να ακουμπάτε το κεφάλι σας στο παράθυρο.

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling

Αυτό είναι ένα σημείο που πολλοί ταξιδιώτες μπορεί να μην έχουν λάβει υπόψη τους, αλλά υπογραμμίζει τη σημασία του να είστε προσεκτικοί σχετικά με το πού ακουμπάτε το κεφάλι σας. Η καθαριότητα των επιφανειών του αεροπλάνου αποτελεί συχνά πρόβλημα, και το τζάμι του παραθύρου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο Tommy μοιράστηκε επίσης άλλες συμβουλές για τη διατήρηση της υγιεινής και της άνεσης κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Συμβούλευσε να μην αγγίζετε το καζανάκι της τουαλέτας με γυμνά χέρια, δηλώνοντας: «Είναι εξαιρετικά ανθυγιεινό και αρκετά αηδιαστικό». Αντ' αυτού, πρότεινε να χρησιμοποιήσετε ένα χαρτομάντιλο ή ένα απολυμαντικό μαντηλάκι.