Άγρια κόντρα Πορτοσάλτε-Καλλιακμάνη: «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής!», «Να ρωτήσουμε τον κόσμο ποιος είναι άθλιος;» (vid)

Άγρια κόντρα Πορτοσάλτε-Καλλιακμάνη: «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής!», «Να ρωτήσουμε τον κόσμο ποιος είναι άθλιος;» (vid)
Ο δημοσιογράφος εξερράγη και αποκάλεσε «άθλιο» τον Γιώργο Καλλιακμάνη.

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Συγκεκριμένα μιλώντας για το κύκλωμα εκβιαστών σε επιχειρηματίες που έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα οι τόνοι ανέβηκαν.

«Εν μέρει θα συμφωνήσω με τον κ. Πορτοσάλτε, γιατί δεν είναι μόνο αυτοί που τα παίρνανε. Ποιοι είναι πιο πάνω; Αυτοί που τα παίρνανε τα μοιράζανε και κάπου αλλού πιο πάνω. Εκεί θα πάνε;», είπε αρχικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Μισό λεπτό. Πιάστηκαν καμιά 20αριά. 24 ακριβώς. Αυτό είναι αναπόδεικτο (σ.σ. για τους πιο πάνω)», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Δεν το ξέρω εγώ; Ποιοι ήταν οι επικεφαλής; Δύο ιδιώτες, λέει. Δεν είχαν κάποιον από πάνω; Η έρευνα ήταν για ένα τρίμηνο. Θα πάει πιο πίσω; Ποιοι ήταν αυτοί που τους έβαλαν σε συγκεκριμένα πόστα;», είπε αρχικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Το ποιος τους έβαλε εκεί σημαίνει ότι είχανε τάτσι μίτσι κανονίσει για να πάνε να τα αρπάζουν; Και τον κύριο Καλλιακμάνη, όταν διοικούσε, κάποιος τον είχε βάλει εκεί. Τι σημαίνει αυτό; Δεν λέω ότι το κράτος είναι καθαρό... Αυτό θέλει απόδειξη», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εσείς δηλαδή λέτε ότι δύο ιδιώτες κατάφεραν και έστησαν μία εγκληματική οργάνωση; Με δημόσιους υπαλλήλους μέσα; Η έρευνα πρέπει να πάει προς τα πίσω. Κάποια δίδυμα έκαναν και καλά τη δουλειά τους και κάποιοι από πάνω τους απέσυραν από τον έλεγχο αυτά τα δίδυμα και έβαλαν άλλους. Να λέμε και το κακό που κάνουν κάποιες εξουσίες που μαζεύουν τα χρήματα», ανταπάντησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και η συζήτηση γρήγορα εντάθηκε.

«Γιατί δεν λέτε στο Δήμο και λέτε για την Λέτε Περιφέρεια; Φοβάστε να πείτε για τον Δήμο», επεσήμανε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

«Τι είναι αυτό τώρα; Τώρα με εκνευρίζεις. Τώρα είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής», εξερράγη ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εσείς τι είστε; Να ρωτήσουμε τον κόσμο ποιος είναι άθλιος; Εγώ σας εκτιμώ, εγώ αφήνω στον κόσμο τον άθλιο. Εγώ δεν σας πρόσβαλα, δεν σας είπα άθλιο, εσείς με είπατε άθλιο. Ευχαριστώ για το άθλιος, μου κάνετε τιμή που με βρίζετε», απάντησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.