«Η Gen Z κατέστρεψε το χορό "Μακαρένα"»: Έξαλλη μια ολόκληρη γενιά (vid)

«Η Gen Z κατέστρεψε το χορό "Μακαρένα"»: Έξαλλη μια ολόκληρη γενιά (vid)
Την «οργή» των Millennials έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σε διάφορες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να χορέψεις τη Μακαρένα. Η πρωτότυπη ρουτίνα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι που έκανε θραύση από το ισπανικό δίδυμο Los Del Rio το 1993, έγινε viral πολύ πριν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρθουν στη ζωή μας. Οι πίστες χορού σε όλο τον κόσμο γέμισαν με ανθρώπους που εκτελούσαν τις λάτιν εμπνευσμένες κινήσεις στην εντέλεια.

Η κλασική ρουτίνα περιλαμβάνει μια σειρά συγκεκριμένων βημάτων. Αυτή η εμβληματική χορογραφία έγινε πολιτιστικό φαινόμενο και βασικό στοιχείο σε πάρτι, γάμους και χορευτικές συγκεντρώσεις σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, πρόσφατα πλάνα έχουν προκαλέσει την έντονη διαμάχη μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου, καθώς οι χορευτές της γενιάς Z φαίνεται να δίνουν στην αγαπημένη ρουτίνα μια δραστική ανανέωση. Τα αποσπάσματα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τις νεότερες γενιές να προσθέτουν ένα σωρό νέες κινήσεις που δεν έχουν μεγάλη ομοιότητα με τα παραδοσιακά βήματα.

@frikenarleth Im scared why they dancing the macarena like that🧍🏻‍♀️😭 #macarena #whatsgoingon #quinceañera #elpaso #fyp ♬ original sound - Arleth Lopez

Οι Millennials κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τον αποτροπιασμό και τη δυσπιστία τους. «Τι κάνουν; Αυτό δεν είναι η Μακαρένα!» ήταν μερικά από τα σχόλια.