Τομ Κρουζ: Κρεμάστηκε από αεροπλάνο για τα γυρίσματα της ταινίας «Mission Impossible» (vid)

Τομ Κρουζ: Κρεμάστηκε από αεροπλάνο για τα γυρίσματα της ταινίας «Mission Impossible» (vid)
Γνωστός για το πάθος του για την αεροπορία, ο Κρουζ απέκτησε άδεια πιλότου το 1994 και έχει στην κατοχή του αρκετά αεροσκάφη.

Σε μια εκπληκτική επίδειξη της δέσμευσής του να εκτελεί τα δικά του ακροβατικά, ο Τομ Κρουζ εθεάθη να κρέμεται από την πλευρά ενός αεροπλάνου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την επερχόμενη ταινία «Mission Impossible» τη Δευτέρα (15/7). Ο 62χρονος ηθοποιός, ο οποίος θα επαναλάβει τον ρόλο του ως πράκτορας Ίθαν Χαντ τον επόμενο χρόνο, εκτέλεσε αυτό το παράτολμο κατόρθωμα πάνω σε ένα κίτρινο Stearman που πετούσε πάνω από το Οξφορντσάιρ.

Ο Κρουζ συνοδευόταν στα γυρίσματα από τον Esai Morales, ο οποίος υποδύεται τον αινιγματικό τρομοκράτη Gabriel στη ταινία. Οι δύο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν να βρίσκονται στον αέρα, με τον Morales να είναι τοποθετημένος στο πίσω κάθισμα του αεροπλάνου. Η ένταση της σκηνής κλιμακώθηκε καθώς το αεροσκάφος αναποδογύρισε, αφήνοντας τον Κρουζ να γαντζώνεται στο πλάι του.

Γνωστός για το πάθος του για την αεροπορία, ο Κρουζ απέκτησε άδεια πιλότου το 1994 και έχει στην κατοχή του αρκετά αεροσκάφη. Για αυτό το ακροβατικό, ωστόσο, πετούσε με ένα μέλος του πληρώματος ντυμένο στα πράσινα, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο πιλότος πιθανότατα θα αφαιρεθεί ψηφιακά κατά τη διάρκεια του μοντάζ για να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση ότι ο Κρουζ πετάει μόνος του.