Ηλιοκαμένος πήγε με την μάνα του στην εφορία, αλλά δεν τον εξυπηρέτησαν επειδή τον πέρασαν για Ρομά

Επιμέλεια: Newsroom
 Ηλιοκαμένος πήγε με την μάνα του στην εφορία, αλλά δεν τον εξυπηρέτησαν επειδή τον πέρασαν για Ρομά
Έξαλλος 45χρονος με υπάλληλο της εφορίας Λάρισας, ο οποίος αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει επειδή τον πέρασε για Ρομά.

Ένα τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην εφορία της πόλης. Πρωταγωνιστές ένας 45χρονος, η μητέρα του και ο υπάλληλος της εφορίας.

Σύμφωνα με το onlarissa, όλα άρχισαν όταν η μητέρα του Λαρισαίου έχασε τους κωδικούς τους taxis. Έτσι επισκέφτηκαν την εφορία για να τους ανακτήσουν με τον γιο της να την συνοδεύει προκειμένου να την βοηθήσει.

Ωστόσο, ο υπάλληλος που κλήθηκε να τους αναλάβει τους πέρασε για Ρομά που θεώρησε ότι πήγαν για απάτη και αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει και τους έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Ο 45χρονος είχε ξεκινήσει τις διακοπές του από νωρίς και ήταν αρκετά ηλιοκαμένος, οπότε ο υπάλληλος έβγαλε το συμπέρασμα ότι λόγω του σκουρόχρωμου του δέρματός του, είναι Ρομα και ότι ετοίμαζε κάποια κομπίνα ζητώντας τους κωδικούς, διότι όπως ισχυριζόταν του έχει συμβεί πολλές φορές να την «πάθει» με τον ίδιο τρόπο, οπότε ήταν εξαιρετικά δύσπιστος. «Με κοροϊδεύεις» έλεγε στον Λαρισαίο, που ήταν έξαλλος με αυτή την κατάσταση.

Το επεισόδιο πήρε έκταση, αλλά ύστερα από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν και η παρεξήγηση λύθηκε, με τις αμοιβαίες εξηγήσεις και την καλή εκ των υστέρων θέληση. Έτσι ο 45χρονος με την μητέρα του ξεμπέρδεψαν και μπόρεσαν να κάνουν την δουλειά τους.