Το «ευχαριστώ» και τα «συγχαρητήρια» του Αυγενάκη στον υπάλληλο του αεροδρομίου για την ανάκληση της μήνυσης του

Το «ευχαριστώ» και τα «συγχαρητήρια» του Αυγενάκη στον υπάλληλο του αεροδρομίου για την ανάκληση της μήνυσης του
Ο Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε και συνεχάρη τον υπάλληλο του αεροδρομίου για το «θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του».

Ο υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», που είχε το επεισόδιο με τον Λευτέρη Αυγενάκη, το θεωρεί λήξαν και κάνει λόγο για «ένταση της στιγμής στο πλαίσιο παρεξήγησης».

Λίγο μετά την παραπάνω εξέλιξη, ο Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε τον υπάλληλο και έκανε λόγο για «απίστευτη εργαλειοποίηση» του περιστατικού.

«Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για την κατανόησή του σε ένα ατυχές περιστατικό αλλά και τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση.

Μετά από 14 ημέρες αδιανόητων υπερβολών και παραπληροφόρησης χαίρομαι που επιτέλους το περιστατικό αυτό κλείνει με τον τρόπο που πρέπει.

Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην τοξικότητα που με ευκολία κάποιοι καλλιεργούν και χαίρομαι που ο Παναγιώτης, ένας νέος άνθρωπος μας έδειξε τον δρόμο.

Λυπάμαι και πάλι για την αναστάτωση που άθελά μου προκάλεσα στον Παναγιώτη.

Συνεχίζουμε...

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε προκληθεί σάλος με το βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο ο Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται να χαστουκίζει τον υπάλληλο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα βάζει και με αστυνομικούς.

Το περιστατικό αυτό καταδικάστηκε τόσο από τα κόμματα, όσο κααι από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ανεχθεί και δεν θα επιτρέψει τέτοιες συμπεριφορές.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρέπεμψε τον Λευτέρη Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του. Μετά την προβλεπόμενη παροχή εξηγήσεων η επιτροπή επικύρωσε την ανωτέρω εισήγηση και έθεσε τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην υφυπουργό Αθλητισμού εκτός Κ.Ο της Ν.Δ.