Μετά το επεισόδιο η Βανδή δέχθηκε «επίθεση» στο Instagram από Τούρκους: «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»

Μετά το επεισόδιο η Βανδή δέχθηκε «επίθεση» στο Instagram από Τούρκους: «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει τη συναυλία της λόγω των αφισών του Κεμάλ Ατατούρκ.

Διαστάσεις παίρνει το επεισόδιο με τη Δέσποινα Βανδή στην Τουρκία. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει την συναυλία της στο Τσεσμέ της Σμύρνης όταν διαπίστωσε ότι στο χώρο υπήρχαν αφίσες με τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Οι διοργανωτές της συναυλίας αλλά και τα τουρκικά ΜΜΕ αντέδρασαν με την απόφαση της Ελληνίδας τραγουδίστριας, ενώ λίγο αργότερα, ο λογαριασμός της στο Instagram κατακλύστηκε από σχόλια Τούρκων.

Αρκετοί από αυτούς εκτός από επικριτικά σχόλια, ανέβασαν φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ άλλοι την τουρκική σημαία.

«Ο μεγαλύτερος άνθρωπος της ειρήνης στον κόσμο είναι ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ» έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Ο Ατατούρκ δεν είναι πολιτικός, είναι τα πάντα για μας».

Σε άλλο σχόλιο κάποιος έγραψε: «Ποια είσαι παρακαλώ;;; Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ είναι ένας θρύλος και ένας αληθινός ηγέτης, προφανώς αυτό που δεν θα γίνεις ποτέ!!!».

Μάλιστα, κάποιος άλλος την προειδοποίησε να μην ξανά πατήσει στην Τουρκία αναφέροντας: «Ούτε να σκεφτείς να έρθεις στην Τουρκία πάλι» και «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα».

Δείτε τα σχόλια στην ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή