Οι χρήστες του διαδικτύου αποκάλυψαν την ταινία που δεν θέλουν να ξαναδούν: «Με τραυμάτισε ψυχικά» (vid)

Οι χρήστες του διαδικτύου αποκάλυψαν την ταινία που δεν θέλουν να ξαναδούν: «Με τραυμάτισε ψυχικά» (vid)
Οι χρήστες του διαδικτύου αποκάλυψαν ποια είναι η ταινία που δεν θα ήθελαν να ξαναδούν.

Πού και πού, κυκλοφορεί μια ταινία που αφήνει μόνιμο αντίκτυπο, έχει βαθιά απήχηση και ταρακουνάει τους θεατές μέχρι το μεδούλι. Σε μια τέτοια ταινία, η οποία αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανησυχητική για πολλούς, πρωταγωνιστεί ένας ηθοποιός που συνήθως συνδέεται με πιο ανάλαφρους ρόλους: ο Stanley Tucci. Γνωστός για τις ερμηνείες του σε εμβληματικές ταινίες όπως «Ο διάβολος φοράει Prada» και «Easy A», ο Tucci δεν είναι άγνωστος ούτε στο έντονο δράμα.

Στο «The Lovely Bones», ο Tucci υποδύεται τον George Harvey, έναν μοναχικό άνδρα που ζει σε μια γειτονιά στην Πενσυλβάνια. Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Peter Jackson και βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Alice Sebold, διαθέτει ένα αστρικό καστ που περιλαμβάνει τους Saoirse Ronan, Mark Wahlberg, Rachel Weisz και Susan Sarandon. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την τραγική ιστορία της 14χρονης Susie Salmon, την οποία υποδύεται η Ronan, της οποίας η ζωή κόβεται με τραγικό τρόπο όταν παίρνει μια παράκαμψη μέσα από ένα χωράφι καλαμποκιού στο δρόμο για το σπίτι της από το σχολείο.

Καθώς εκτυλίσσεται η ιστορία, οι θεατές μεταφέρονται σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι γεμάτο ένταση και συγκλονιστικές στιγμές. Η οικογένεια της Susie προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκαλύψει την αλήθεια για το τι συνέβη στην αγαπημένη τους κόρη, πλησιάζοντας σιγά σιγά τον υπεύθυνο.

Οι αντιδράσεις του κοινού για την ταινία «The Lovely Bones» αναδεικνύουν τον βαθύ συναισθηματικό αντίκτυπό της. «Αυτή η ταινία με τραυμάτισε πραγματικά, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να την ξαναδώ», έγραψε ένας θεατής στο διαδίκτυο.