Έντονες αντιδράσεις για τη «χειρότερη μητέρα στον κόσμο»: «Δεν πρόκειται να αφήσω ούτε ένα ευρώ στα παιδιά μου»

Έντονες αντιδράσεις για τη «χειρότερη μητέρα στον κόσμο»: «Δεν πρόκειται να αφήσω ούτε ένα ευρώ στα παιδιά μου»
Η Bellucci, η οποία εργάζεται ως μοντέλο, εξέφρασε την άποψη ότι δεν έχει καμία πρόθεση να βοηθήσει τα παιδιά της.

Η Carla Bellucci, μια 42χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών από το Hertfordshire, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση αφού δήλωσε δημοσίως ότι δεν θα αφήσει καμία κληρονομιά για τα παιδιά της. Αντ' αυτού, η Bellucci σκοπεύει να ξοδέψει τις οικονομίες της απολαμβάνοντας τη ζωή στο έπακρο πριν πεθάνει.

Σε συνέντευξή της στο What's The Jam, η Bellucci εξήγησε με ειλικρίνεια την αντισυμβατική της απόφαση. «Κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας, οπότε ό,τι έχω, θα το ξοδέψω για να πάω διακοπές και να ζήσω την καλή ζωή», δήλωσε. «Τα παιδιά έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους για να κερδίσουν χρήματα, οπότε δεν βλέπω γιατί πρέπει να υποφέρουμε».

Η Bellucci, η οποία εργάζεται ως μοντέλο, εξέφρασε την άποψη ότι δεν έχει καμία πρόθεση να βοηθήσει τα παιδιά της να ξεπληρώσουν τα χρέη τους. Πιστεύει ότι πρέπει να είναι υπεύθυνα για τις δικές τους οικονομικές αποφάσεις. «Δεν θέλω να αναλάβω την ευθύνη για τα λάθη τους», πρόσθεσε.

Αναλογιζόμενη τις δικές της εμπειρίες, η Bellucci τόνισε ότι δεν έλαβε καμία οικονομική βοήθεια από τους γονείς της και κατάφερε να πετύχει μόνη της. «Κανείς δεν μου έδωσε ποτέ βοήθεια με χρήματα και τα κατάφερα μια χαρά», είπε, υπογραμμίζοντας την πίστη της στην αυτάρκεια.

Η Bellucci μοιράστηκε επίσης τις προσδοκίες της για τα παιδιά της να τη φροντίζουν στα γηρατειά της. «Είναι τρελό να συνεχίσω να τους δίνω χρήματα», τόνισε. «Δεν είναι καθόλου εγωιστικό, αυτό που είναι εγωιστικό είναι ότι τα παιδιά περιμένουν από εμάς να δουλεύουμε σαν σκυλιά, και μετά πρέπει να τους τα δώσουμε όλα».

Η στάση της έχει προκαλέσει συζητήσεις, με ορισμένους να την επικροτούν για την προώθηση της ανεξαρτησίας και της αυτοδυναμίας, ενώ άλλοι την επικρίνουν ότι ενδεχομένως αφήνει τα παιδιά της χωρίς οικονομικό δίχτυ ασφαλείας.