Τύπος έφτιαξε σαπούνι με το δικό του σωματικό λίπος: «Θυμίζει Fight Club» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τύπος έφτιαξε σαπούνι με το δικό του σωματικό λίπος: «Θυμίζει Fight Club» (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο ενός νεαρού influencer.

Ένας άνδρας από το Κονέκτικατ έχει προκαλέσει συγκρίσεις με τον χαρακτήρα του Μπραντ Πιτ στην ταινία «Fight Club», αφού μοιράστηκε το ασυνήθιστο εγχείρημά του να μετατρέψει το λίπος του σώματός του σε σαπούνι. Ο Robert Tolppi δημοσίευσε ένα λεπτομερές βίντεο στο TikTok, στο οποίο καταγράφει όλη τη διαδικασία.

«Κάποιοι βρίσκουν το βίντεο αστείο, ενώ άλλοι το βρίσκουν εντελώς αηδιαστικό», δήλωσε ο Tolppi στο πρακτορείο ειδήσεων Caters για το αντισυμβατικό σχέδιο ανακύκλωσής του. Ο influencer, ο οποίος διαθέτει 1,5 εκατομμύριο followers στο TikTok, εξήγησε ότι η ιδέα του ήρθε αφού υποβλήθηκε σε διαδικασία λιποαναρρόφησης, όπου αφαιρέθηκαν 400cc λίπους από το σώμα του.

@roberttolppi This was so fun! #soapmaking #tallowsoap ♬ Yacht Club - MusicBox

Αν και η διαδικασία μπορεί να θυμίζει σκηνές από το «Fight Club», όπου ο χαρακτήρας του Πιτ φημίζεται για τη δημιουργία σαπουνιού από ανθρώπινο λίπος, η προσπάθεια του Tolppi ξεχωρίζει λόγω της πραγματικής της εκτέλεσης και της δημόσιας κοινοποίησης της διαδικασίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεό του έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις από τους θεατές, με κάποιους να εκτιμούν το χιούμορ και την εφευρετικότητα και άλλους να εκφράζουν την απόλυτη αηδία τους στη θέα της μεταμόρφωσης.