Φάληρο: Φωτιά στο παλιό Ολυμπιακό Κέντρο Beach Volley

Επιμέλεια: Newsroom
Φάληρο: Φωτιά στο παλιό Ολυμπιακό Κέντρο Beach Volley
Φωτιά ξέσπασε σε εγκατάσταση με γήπεδα beach volley στο Παλαιό Φάληρο. Μέχρι στιγμής, η ακριβής αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη.

Πυρκαγιά σε εγκατάσταση beach volley στο Παλαιό Φάληρο προκάλεσε σημαντική κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, η φωτιά αυτή τη στιγμή πλήττει καθίσματα και απορρίμματα εντός της εγκατάστασης.

Σύμφωνα με το Reader, η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε νωρίτερα σήμερα (18/7), έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο από την Πυροσβεστική. Οι επίγειες δυνάμεις παραμένουν στο σημείο και συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μέχρι στιγμής, η ακριβής αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη. Ωστόσο, αναφορές από την περιοχή αναφέρουν ότι πυκνός μαύρος καπνός έχει κατακλύσει τα νότια προάστια της Αθήνας, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται επιμελώς για να διαχειριστούν την κατάσταση και να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση της πυρκαγιάς. Οι αρχές έχουν καλέσει το κοινό να παραμείνει μακριά από την περιοχή, ώστε να διευκολυνθούν οι συνεχιζόμενες προσπάθειες πυρόσβεσης και να διασφαλιστεί η ασφάλεια.