Συμβουλές για «καμάκι» από χαλαρό ταξιδιώτη: «Εye contact και μετά πας και μιλάς, σημασία έχει η γλώσσα του σώματος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συμβουλές για «καμάκι» από χαλαρό ταξιδιώτη: «Εye contact και μετά πας και μιλάς, σημασία έχει η γλώσσα του σώματος» (vid)
Οι νεαροί που φεύγουν, συνήθως, για Πάρο λένε καθημερινά ατάκες.

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα (19/7) ρεπόρτερ βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά για να καταγράψουν την «κίνηση» στο λιμάνι, αφού οι αδειούχοι του Ιουλίου αποχωρούν από την πρωτεύουσα.

Έτσι, για ακόμα μια φορά, νεαροί ταξιδιώτες είπαν επικές ατάκες.

Ένας από αυτούς τους νεαρούς που ταξίδευε για Πάρο, μίλησε στο Action24 και έκανε μαθήματα για σωστό… καμάκι.

«Πηγαίνουμε στην Πάρο για τέσσερα βράδια. Είμαστε 8 αγόρια και θα χωριζόμαστε, γιατί αλλιώς σε μαγαζί δεν θα μπούμε. Εκτός αν βρούμε καμιά κοπέλα εκεί. Ξεκινήσαμε χαλαρά από εδώ και θα το δούμε εκεί, δεν λέμε πολλά πράγματα», είπε αρχικά ο νεαρός στη δημοσιογράφο.

«Πρέπει να πας χαλαρά στο ερωτικό κομμάτι. Η συμβουλή μου είναι "χαμηλά το μπαλάκι, eye contact και μετά πηγαίνεις και μιλάς, τέλος"», τόνισε.

«Δεν μπορώ να πω τα κόλπα μου τώρα, δεν πρέπει. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Αν πεις κάτι περίεργο, ένα "pick-up line" που λένε… δεν πιάνουν και πολύ αυτά. Το θέμα είναι η γλώσσα του σώματος, όχι τόσο το τι θα πεις», συμπλήρωσε ο νεαρός.