Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που γυναίκα πυροβολεί μωρό σε καρότσι με τους γονείς να το εγκαταλείπουν

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που γυναίκα πυροβολεί μωρό σε καρότσι με τους γονείς να το εγκαταλείπουν
Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με μια γυναίκα να πυροβολεί ένα μωρό σε καρότσι, που το είχε βγάλει βόλτα η μητέρα του.

«Κόβει» την ανάσα το βίντεο από τη Φιλαντέλφεια των ΗΠΑ, με μια γυναίκα να πυροβολεί για άγνωστο λόγο ένα μωρό μέσα στο καρότσι του.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη (18/7) στην περιοχή Holmesburg. Σύμφωνα με πληροφορίες του nbcphiladelphia.com, μια ένοπλη πλησιάζει και πυροβολεί κατά των γονέων ενός μωρού, το οποίο βρισκόταν μέσα στο καρότσι.

Ο πατέρας έφυγε από το σημείο, ενώ η μητέρα έκατσε αρχικά με το αγοράκι που ήταν στο καρότσι. Η ένοπλη γυναίκα φαίνεται πως πυροβόλησε προς το μέρος της, με την σφαίρα όμως να πετυχαίνει το μωρό.

Το μωρό δέχτηκε τον πυροβολισμό στον μηρό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Nazareth από έναν γείτονα, καθώς οι γονείς το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Jefferson Torresdale και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, οι γονείς του μωρού δεν ήταν εκεί, δήλωσαν οι αξιωματούχοι, ενώ χρειάστηκαν περίπου μία ώρα για να εντοπίσουν το ζευγάρι λίγα τετράγωνα μακριά από το σημείο των πυροβολισμών.

Ο άνθρωπος που έσωσε το μωρό περιέγραψε στο NBC Philadelphia: «Έμαθα ότι το μωρό ήταν 7 μηνών και οι δύο γονείς είπαν ότι έχουν εντάλματα σύλληψης. Βγήκα από το αυτοκίνητο και πήρα το μωρό. Ένιωσα ότι έπρεπε να προστατέψω το παιδί. Ήταν συγκλονιστικό και τρομακτικό. Αυτή η γυναίκα ήρθε και χωρίς ενοχές απλά πυροβόλησε και έφυγε σαν να μην τρέχει τίποτα», είπε.

Το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία.