Δολοφονία στην Τρίπολη: Τραβούσαν βίντεο τον ξυλοδαρμό του 64χρονου με τον δράστη να λέει, «κάνει ψέματα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία στην Τρίπολη: Τραβούσαν βίντεο τον ξυλοδαρμό του 64χρονου με τον δράστη να λέει, «κάνει ψέματα» (vid)
Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 64χρονου στην Τρίπολη.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια από τον άγριο ξυλοδαρμό που προκάλεσε τον θάνατο ενός 64χρονου σε γλέντι στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, την ώρα που ο 41χρονος ξυλοκοπούσε τον άτυχο άνδρα, άτομα που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό αντί να τον σταματήσουν, τραβούσαν βίντεο.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι ο 64χρονος δέχθηκε επίθεση από ένα ακόμα άτομο. Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από μία βάφτιση.

Μάλιστα ο 41χρονος συνέχισε να χτυπά τον άνδρα ενώ ήταν λιπόθυμος στο έδαφος και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φώναζε «ψέματα το κάνει, δεν είναι νεκρός».

Οι ίδιοι μάρτυρες ανέφεραν πως όλοι, τόσο ο δράστης, όσο και το θύμα ήταν μεθυσμένοι μετά από το γλέντι. «Εγώ κατέβηκα το πρωί και βλέπω τον δράστη τύφλα, ήταν πολύ μεθυσμένος. Δεν καταλάβαινε τι του γινόταν», είπε στο Mega φίλος του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καβγάς ξεκίνησε όταν το θύμα είπε κάτι στη γυναίκα του δράστη, κι εκείνος νόμισε ότι τη φλέρταρε.

Το πρωί της Κυριακής ο 41χρονος και η σύζυγός του πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από τον 64χρονο.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τους δύο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.