Ζευγάρι έκλεισε ονειρικές διακοπές σε θέρετρο 5 αστέρων, αλλά όταν έφτασε εκεί διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Ζευγάρι έκλεισε ονειρικές διακοπές σε θέρετρο 5 αστέρων, αλλά όταν έφτασε εκεί διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά
Ένα ανδρόγυνο έκλεισε διακοπές σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο αλλά όταν έφτασε εκεί παρατήρησε ότι δεν υπήρχε κανένας άλλος επισκέπτης.

Για πολλούς, οι διακοπές πρέπει να συνδυάζονται με τη χαλάρωση, την ηρεμία και την ησυχία - και ένα ζευγάρι σίγουρα το κατάφερε αυτό... καθώς προς μεγάλη τους έκπληξη στο ξενοδοχείο που είχε σχεδιάσει να μείνουν δεν υπήρχε κανένας άλλος επισκέπτης.

Το απίστευτο περιστατικό περιέγραψε ο TikToker Cameron (@freedom_hustler), ο οποίος εξήγησε πώς αυτός και η σύντροφός του είχαν ολόκληρο το Grand Velas Boutique Los Cabos στο Μεξικό για πάρτη τους.

@freedom_hustler If anyone wants the place to yourself, come now. Bingo starts soon. Some of these games aren’t 2 player #freedom #abandoned #resort #blackmirror #vacation ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Στο κλιπ, ο Cameron έδειξε με την κάμερα του τις ατελείωτες άδειες ξαπλώστρες και την μεγάλη άλλα άδεια πισίνα. Αν για κάποιους η ιδέα να έχουν ένα θέρετρο 5 αστέρων για τον εαυτό σας μπορεί να ακούγεται ονειρικό, ο Κάμερον σημείωσε ότι ήταν αρκετά άβολο και του θύμισε μια συγκεκριμένη δημοφιλή δυστοπική τηλεοπτική σειρά.

«Στην αρχή, ξεκίνησε ως αστείο... αλλά μοιάζει περισσότερο με επεισόδιο από το Black Mirror», είπε στο βίντεο. Αφού δεν είδε κανέναν έξω, ο TikToker αποφάσισε να εξερευνήσει όλο το μέρος για τυχόν σημάδια ζώης - αλλά χωρίς αποτέλεσμα.