Τυχερός εργαζόμενος πληρώθηκε κατά λάθος 330 φορές το μισθό του, «άρπαξε» τα χρήματα και εξαφανίστηκε

Τυχερός εργαζόμενος πληρώθηκε κατά λάθος 330 φορές το μισθό του, «άρπαξε» τα χρήματα και εξαφανίστηκε
Ένας εργαζόμενος στη Χιλή πληρώθηκε 330 φορές το μισθό του, παραιτήθηκε αμέσως και εξαφανίστηκε.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι πιστεύουν ότι αξίζουν μια αύξηση, αλλά λίγοι καταφέρνουν να δουν στο τέλος του μήνα τον μισθό τους να αυξάνεται. Ελάχιστοι έχουν δει την αμοιβή τους να πολλαπλασιάζεται μέσα σε μια νύχτα...

Και όμως, αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν άνδρα στη Χιλή, ο οποίος έλεγξε το τραπεζικό του υπόλοιπο για να ανακαλύψει ότι ο εργοδότης του τον είχε πληρώσει κατά λάθος πολύ περισσότερα από όσα έπρεπε.

Συγκεκριμένα, ο τυχερός εργαζόμενος είχε λάβει 165.398.851 πέσος αντί για 500.000 πέσος. Ο άνδρας φέρεται να εντόπισε το λάθος στη μηνιαία μισθοδοσία του και την επόμενη μέρα απευθύνθηκε σε έναν από τους ανώτερους στην εταιρεία που εργαζόταν για να δηλώσει το περιστατικό.

Ο βοηθός μάνατζερ επιβεβαίωσε ότι είχε λάβει μια τυχαία αλλά τεράστια αύξηση του μισθού του και η είδηση έφτασε πολύ γρήγορα στα αυτιά των «μεγάλων», αναφέρει η χιλιανή ειδησεογραφική ιστοσελίδα Diario Financiero.

Ο εργαζόμενος ενημερώθηκε ότι θα έπρεπε να επιστρέψει τα επιπλέον χρήματα και συμφώνησε να πάει στην τράπεζά το επόμενο πρωί και να κάνει τη μεταφορά. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι.

Στην πραγματικότητα, την επόμενη ημέρα η εταιρεία συνειδητοποίησε ότι δεν είχε λάβει τα χρήματα και έτσι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον εργαζόμενο της για να δει τι συνέβαινε. Μάταια όμως καθώς ο άνδρας είχε εξαφανιστεί.

Τελικά, μετά από αρκετές ώρες, απάντησε, ισχυριζόμενος ότι κοιμόταν και γι' αυτό δεν εμφανίστηκε στη δουλειά ή δεν πήγε στην τράπεζα.

Λίγες ημέρες αργότερα, δικηγόροι επικοινώνησαν με την εταιρεία και ανακοίνωσαν ότι ο άνδρας παραιτήθηκε από την εργασία του. Η εταιρία έκανε τα πάντα για να επικοινωνήσει με τον πονηρό άνδρα, αλλά αυτός ο απίστευτος τύπος είχε εξαφανίσει κάθε ίχνος του και πιστεύουμε ότι ακόμα και σήμερα κάνει ζωάρα με τα λεφτά του αφεντικού του.