Προσπαθεί να «τα μαζέψει» ο Φειδίας Παναγιώτου μετά τις αντιδράσεις: «Είπα δυο κουβέντες παραπάνω»

Προσπαθεί να «τα μαζέψει» ο Φειδίας Παναγιώτου μετά τις αντιδράσεις: «Είπα δυο κουβέντες παραπάνω»
Εξηγήσεις για τα απαράδεκτά σχόλιά του σε παιδιά αγνοουμένων στην Κύπρο επιχείρησε να δώσει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και Youtuber Φειδίας Παναγιώτου.

Μετά τις αντιδράσεις για τον τρόπο που μίλησε σε μία γυναίκα μέλος του «Συνδέσμου Συζύγων Τέκνων Αγνοουμένων οι 1619» από την Κύπρο, ο Φειδίας Παναγιώτου θέλησε να απολογηθεί.

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και Youtuber Φειδίας σε βίντεο που ανέβασε στο tiktok, είπε πως μία γυναίκα από το γκρουπ, τον πίεσε παραπάνω απ’ ότι έπρεπε και αυτό τον έκανε να πει «δυο κουβέντες παραπάνω».

Αρχικά, υποστήριξε ότι λόγω του γεγονότος πως για πρώτη φορά εκλέχθηκε ένας ανεξάρτητος ευρωβουλευτής όλα τα πολιτικά κόμματα της Κύπρου έχουν στραφεί εναντίον του και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αμαυρώσουν το όνομά του, επειδή δεν θέλουν να εκλεγεί ξανά ανεξάρτητος υποψήφιος, ενώ ισχυρίζεται ότι ταυτόχρονα και οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν με κάθε αφορμή το όνομά του γιατί αυτό «πουλά».

Αναφερθείς στο περιστατικό, επισήμανε ότι στην εκδήλωση στο Προεδρικό τον συνάντησαν κόρες αγνοουμένων και του ζητούσαν, «με πολύ επίμονο τρόπο», όπως ισχυρίστηκε, να διοργανώσει εκδήλωση με φωτογραφίες αγνοουμένων στο Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας ότι «και ο ίδιος θα ήθελε να ακουστεί το ζήτημα των αγνοουμένων, μιας και ο θείος του είναι αγνοούμενος, αλλά με τον σωστό τρόπο», όπως υποστήριξε, «όχι με τον ίδιο τρόπο, που ακολουθούν οι πολιτικοί τόσα χρόνια και με τον οποίο δεν βλέπουμε χαΐρι». «Υπάρχουν άλλοι τρόποι να ακουστούμε, όπως με ένα βίντεο», σχολίασε.

@fidiaspanayiotou

♬ original sound - Fidias Panayiotou

Συνέχισε λέγοντας ότι «δεν είμαι από τους πολιτικούς, που άμα διαφωνεί, δεν εκφράζεται», προσθέτοντας ότι «θα μπορούσα κάλλιστα, όπως όλοι οι πολιτικοί, να πω ότι θα το λάβουμε υπόψη, χωρίς να το υλοποιήσω ή να το υλοποιήσω, χωρίς να το πιστεύω».

Παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ θερμή η συνομιλία, επειδή, όπως υποστήριξε, «επέμενε μια από τις κοπέλες», κι ο ίδιος «είπα δυό, τρεις κουβέντες παραπάνω», αλλά, όπως ισχυρίστηκε, απολογήθηκε αμέσως στην κόρη των αγνοουμένων.

«Απολογήθηκα από εκείνη την ώρα στην κοπέλα, αλλά κανένας δεν το ανέφερε αυτό, ότι ο Φειδίας απολογήθηκε από εκείνη την ώρα στην κοπέλα, αντίθετα με καλούν να απολογηθώ», είπε.