Βελισσάρης για το σκηνικό με το κλαρκ σε εμφάνισή του: «Ήταν συγκλονιστικό, φοβήθηκα ότι θα σήκωνε την πίστα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βελισσάρης για το σκηνικό με το κλαρκ σε εμφάνισή του: «Ήταν συγκλονιστικό, φοβήθηκα ότι θα σήκωνε την πίστα» (vid)
Ο Γιώργος Βελισσάρης μίλησε για τις εικόνες που έγιναν Viral από το Γεράκι Λακωνίας, όταν νεαροί εμφανίστηκαν με κλαρκ πετώντας του 100 κιλά γαρύφαλλα.

Για το σκηνικό που έγινε viral στο Γεράκι Λακωνίας μίλησε ο Γιώργος Βελισσάρης, όταν θαυμαστές του έκαναν την εμφάνισή τους με κλαρκ.

Ο γνωστός τραγουδιστής έλαβε εντυπωσιακή υποδοχή από τον Σύλλογο Νέων στο πανηγύρι του χωριού με καπνογόνα, βεγγαλικά και 100 κιλά γαρύφαλλα.

Μιλώντας στην εκπομπή Summer’s Cool για το πολυσυζητημένο σκηνικό και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε, ο Γιώργος Βελισσάρης ανέφερε: «Έχουν υπάρξει πολλές εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά ο καθένας το παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Νέων στο Γεράκι και όλο το επιτελείο του. Έμεινα κι εγώ έκπληκτος, δεν το περίμενα».

Και συμπλήρωσε: «Μόλις είδα το κλαρκ να μπαίνει μέσα, λέω: τι γίνεται, θα σηκώσει το πάλκο; Και ξαφνικά μου έριξαν τα λουλούδια! Ήταν συγκλονιστικό», τονίζοντας ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας από τους διοργανωτές.

«Όταν είδα το κλαρκ, λέω: κάτι έγινε εδώ. Άναψαν τα καπνογόνα, ήταν πάνω από 2.500-3.000 κόσμος και σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και γέμισε η πίστα. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό», τόνισε ο Γιώργος Βελισσάρης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.