«Διαμέρισμα μόνο για χορτοφάγους»: Μια εξωφρενική αγγελία έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις στο διαδίκτυο

«Διαμέρισμα μόνο για χορτοφάγους»: Μια εξωφρενική αγγελία έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις στο διαδίκτυο
Μια αγγελία έχει γίνει viral στο διαδίκτυο για όλους τους λάθος λόγους...

Μια αγγελία ενός διαμερίσματος στη Βρετανία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, καθώς ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να το νοικιάσει μόνο σε... χορτοφάγους.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα, στο Kenton Lane του Λονδίνου ενοικιάζεται για 1.450 λίρες (1720 ευρώ) το μήνα, αλλά οι πιθανοί ενοικιαστές πρέπει να πληρούν κάποια σημαντικά κριτήρια, ένα από τα οποία είναι να μην τρώνε κρέας!

Το ακίνητο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι, χώρο στάθμευσης - αλλά δεν είναι επιπλωμένο.

«Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο διαμέρισμα με διπλό υπνοδωμάτιο και εντοιχισμένη ντουλάπα», αναφέρει η αγγελία του στο Rightmove. «Το σπίτι διαθέτει μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις διαθέσιμες συσκευές. 'Έχει επίσης ένα ευρύχωρο σαλόνι και ένα κομψό ντους. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους σταθμούς Kenton (Bakerloo Line) & Northwick Park (Met Line), το σούπερ μάρκετ Sainsbury's και όλες τις άλλες τοπικές συγκοινωνίες και ανέσεις. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν διπλά τζάμια, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου και χώρο στάθμευσης στο δρόμο» αναφέρεται επίσης στην αγγελία'

Ωστόσο, στην αγγελία δεν αναφέρεται πουθενά ο λόγος για τον οποίο το διαμέρισμα πρόκειται να ενοικιαστεί μόνο σε χορτοφάγους - αν και υπάρχουν εικασίες στο διαδίκτυο ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ο ψυγειοκαταψύκτης βρίσκεται στο σαλόνι και όχι στην κουζίνα.

Αυτή η αγγελία έχει γίνει viral στο Reddit για την «περίεργη» και «ανεφάρμοστη» απαίτησή του ιδιοκτήτη.

Ένας χρήστης του Reddit δήλωσε: «Ουάου. Πώς θα το δεχθούν αυτό; Είμαι χορτοφάγος, αλλά δεν θα ανεχόμουν ποτέ να με ελέγχουν. Επιπλέον, το ψυγείο στο καθιστικό. είναι νέα μόδα;

Ένας άλλος είπε: «Η κρεαταγορά Sainsbury's είναι κοντά, αλλά μην τολμήσετε να αγοράσετε αρνίσια παϊδάκια από εκεί γιατί πιθανότατα δεν θα έχετε που να μείνετε». Άλλος ένας χρήστης ήταν τόσο ενοχλημένος με τους περιορισμούς, που είπε: «Θέλω να το νοικιάσω, μόνο και μόνο για να μπορώ να κάνω ΌΛΑ τα μπάρμπεκιου στο σαλόνι».