Ζήσαμε μία μοναδική εμπειρία ψαρέματος παρέα με τη Garmin και το Fishing Trip Athens

Ζήσαμε μία μοναδική εμπειρία ψαρέματος παρέα με τη Garmin και το Fishing Trip Athens
Με τις οδηγίες του καπετάν Νεκτάριου, αλλά και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της Garmin, καταφέραμε να γεμίσουμε το τραπέζι μας με ψάρια.

«Τι ψάρια πιάνεις;». Aυτή την ερώτηση κάναμε στους αναγνώστες του Gazzetta, στον μεγάλο διαγωνισμό που «τρέξαμε» σε συνεργασία με τη Garmin Greece, αλλά και το Fishing Trip Athens. Οι συμμετοχές στο συγκεκριμένο giveaway ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και φάνηκε πως τελικά οι Έλληνες φίλαθλοι δεν θέλουν να διαβάζουν μόνο για τα αποτελέσματα και τις μεταγραφές των ομάδων τους, αλλά και να μαθαίνουν τα πάντα γύρω από το ψάρεμα.

Ένα ηλιόλουστο Σάββατο του Ιουλίου, λοιπόν, υποδεχθήκαμε τους έξι νικητές (3 στην πρωινή εκδρομή και 3 στην απογευματινή) μαζί με τα plus ones τους, στο σκάφος του καπετάν Νεκτάριου που ήταν «δεμένο» στο λιμανάκι της Βάρκιζας. Από εκεί ξεκινήσαμε την «εκπαίδευσή» μας σε αυτό το νέο «σπορ». Η αλήθεια είναι πως από τα οκτώ άτομα που βρεθήκαμε στην πρωινή εκδρομή με το σκάφος του Fishing Trip Athens, κανείς μας δεν γνώριζε να ψαρεύει.

...

Άλλωστε η επιλογή της εταιρείας Fishing Trip Athens για ένα ερασιτεχνικό ψάρεμα στον Σαρωνικό αποτελεί την ιδανική λύση για όποιον επιθυμεί να απολαύσει μια αξέχαστη εμπειρία στη θάλασσα.

Διαθέτουν μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών που είναι αφοσιωμένοι στο να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, ενώ ο καπετάν Νεκτάριος και το πλήρωμά του διαθέτουν πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση των νερών του Σαρωνικού. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουν τα καλύτερα σημεία για ψάρεμα και μπορούν να σε καθοδηγήσουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας σου.

...

Λένε πως όταν θέλεις να πιάσεις περισσότερα και μεγαλύτερα ψάρια, καλό είναι να μιλήσεις με κάποιον ντόπιο. Όμως, χάρη στα βυθόμετρα και τα αισθητήρια βάθους της Garmin με τα οποία ήταν εξοπλισμένο το σκάφος, μας έκανε να γνωρίζουμε τα νερά καλύτερα κι από εκείνους. Ανά πάσα στιγμή βλέπαμε τι ακριβώς γινόταν στον πάτο της θάλασσας, με αποτέλεσμα να σταματάμε εκεί που ο καπετάνιος έλεγε πως «γινόταν πάρτι από ψάρια».

...

Συγκεκριμένα, το σκάφος διαθέτει πλότερ/βυθόμετρα GPSMAP 8412xsv με αισθητήρια ΤΜ265 και Garmin GT51, ραντάρ Fantom 18x και αυτόματο πιλότο Garmin. Επιπλέον, διαθέτει την ηλεκτρική άγκυρα Garmin Kraken, η οποία ήταν πολύ χρήσιμη για το ψάρεμα αφού μας κρατούσε ακίνητους πάνω από το σημείο που το βυθόμετρο έδειχνε ότι βρίσκονταν τα ψάρια. Το ταξίδι μας συνοδευόταν από μουσική που ακούγαμε από το ναυτικό στέρεο και ηχεία Fusion από την Garmin.

...

Αφού μας έδειξαν πώς να χειριζόμαστε τα καλάμια ψαρέματος (τα οποία διέθετε το σκάφος) και αφού μπήκαν τα δολώματα στα αγκίστριά τους, ήμασταν έτοιμοι για περιπέτεια. Είτε είσαι αρχάριος που επιθυμεί να μάθει τα βασικά του ψαρέματος, είτε έμπειρος ψαράς που αναζητά την πρόκληση του ανοιχτού πελάγους, η εταιρεία έχει την κατάλληλη πρόταση.

Τα πακέτα της περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμό, καθώς και δολώματα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να φέρεις τίποτα μαζί σου.

...

Επιπλέον, το σκάφος που χρησιμοποιεί το Fishing Trip Athens είναι σύγχρονο, ασφαλές και άνετο. Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συνεργασία με τη Garmin, εξασφαλίζει μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία στη θάλασσα.

...

Ο καπετάν Νεκτάριος, έμπειρος επαγγελματίας ψαράς, ήταν συνεχώς δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, μαθαίνοντάς μας τα μυστικά του ψαρέματος με το χιούμορ, τη γνώση, αλλά και την όρεξή του. Το αποτέλεσμα φάνηκε από το πρώτο μισάωρο όταν «τσίμπησε» ένα λιθρίνι. Ακολούθησαν τρεις χάνοι, ένας σαργός, αλλά και ένα φαγκρί!

Η εκδρομή, όμως, έκρυβε κι άλλη έκπληξη. Μετά το ψάρεμα, ο καπετάνιος μας μάς πήγε σε ένα τρομερό σημείο, στα ανοιχτά της Βάρκιζας, όπου βουτήξαμε στα καταγάλανα και καθαρά νερά, όση ώρα εκείνος μπήκε στην κουζίνα και ετοίμαζε το μεσημεριανό τραπέζι. Βλέπεις σε κάθε εκδρομή παρέχονται σε όλους σνακς, αναψυκτικά, φρούτα, πίτες, παραδοσιακή ελληνική σαλάτα και γαριδομακαρονάδα! Και φυσικά αν είστε τυχεροί με το ψάρεμα, θα γευτείτε κυριολεκτικά τη θάλασσα στο πιάτο σας.

...

Έτσι κι εμείς αφού φάγαμε όλα τα παραπάνω, είχε έρθει η στιγμή να γευτούμε τους «καρπούς» της επιτυχίας μας. Τα ψάρια μπήκαν στο τηγάνι και έφτασαν στο πιάτο μας στην πιο φρέσκια εκδοχή τους.

Από την παραγωγή στην κατανάλωση κυριολεκτικά!

...

...

Αν θες κι εσύ να ζήσεις μια αντίστοιχη εμπειρία και να μάθεις τα μυστικά του ψαρέματος από τους ειδικούς, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα της Garmin, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της Fishing Trip Athens και να κλείσεις την εκδρομή σου.

Άντε και καλές ψαριές!