Λαμιώτης κέρδισε το Eurojackpot και ετοιμάζεται για ονειρικές διακοπές: Με 2,5 ευρώ «έβγαλε» 450.000!

Λαμιώτης κέρδισε το Eurojackpot και ετοιμάζεται για ονειρικές διακοπές: Με 2,5 ευρώ «έβγαλε» 450.000!
Για έναν μόνο αριθμό, ο υπερτυχερός του Eurojackpot έχασα τα 32 εκατομμύρια...

Το καλύτερο δώρο ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών εξασφάλισε ένας τυχερός παίκτης του Eurojackpot στη Λαμία, ο οποίος κέρδισε 450.736,80 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, με 5+1 σωστές επιλογές αριθμών.

Ο νικητής κατέθεσε το τυχερό δελτίο στο κατάστημα ΟΠΑΠ της Ειρήνης Κατσαρού, που βρίσκεται στην οδό Περγάμου 1, στη Νέα Μαγνησία Λαμίας. «Το δελτίο κόστισε μόλις 2,5 ευρώ, καθώς είχε συμπληρωμένη μία στήλη και μάλιστα με αριθμούς τυχαίας επιλογής», τονίζει η κα Κατσαρού. «Εάν έβρισκε έναν ακόμη αριθμό, ο τυχερός παίκτης θα κέρδιζε 32 εκατ. ευρώ, έπαθλο το οποίο θα αποτελούσε ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα», προσθέτει.

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα ΟΠΑΠ αναδεικνύει κάποιον μεγάλο τυχερό στα 34 χρόνια λειτουργίας του, αφού είχε αναδείξει στο παρελθόν και έναν νικητή στην πρώτη κατηγορία του ΛΟΤΤΟ. «Είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον πελάτη μας και του ευχόμαστε να τα χαρεί όπως επιθυμεί. Μακάρι στο μέλλον να έχουμε κι άλλες αντίστοιχες επιτυχίες και να φέρουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους πελάτες μας», επισημαίνει η κα Κατσαρού.

Τι είναι το Eurojackpot

Το Eurojackpot, στο οποίο παίρνουν μέρος συνολικά 19 χώρες συμπεριλαμβανομένης πλέον και της Ελλάδας, μοιράζει κέρδη που ξεκινούν από τα 10 εκατ. ευρώ και μπορούν να φτάσουν έως και τα 120 εκατ. ευρώ, μέσα από συνεχόμενα τζακ ποτ. Στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν υπάρχουν συνολικά 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια 13η κατηγορία κερδών, για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς. Για να κερδίσει κανείς, πρέπει να κάνει 5 σωστές προβλέψεις, στο πρώτο πεδίο αριθμών από το 1 έως το 50, καθώς και να βρει 2 αριθμούς, στο δεύτερο πεδίο που έχει αριθμούς από το 1 έως το 12.

Πηγή φωτό: lamiareport.gr