Καλεσμένοι στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2024

Καλεσμένοι στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2024
Καραγκούνης, Χαλκιάς, Φύσσας, Παπαδόπουλος και Τοπαλίδης στην δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Με την καθιερωμένη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, κορυφώνονται απόψε οι εορτασμοί για την 50η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Εκτός από τους καθιερωμένους επίσημους προσκεκλημένους έχει επίσης προσκληθεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που κέρδισε το Euro 2004.

Έτσι, το παρών στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο έχουν δώσει ο Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Χαλκιάς, Τάκης Φύσσας, Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Ιωάννης Τοπαλίδης, ο βοηθός του του Ότο Ρεχάγκελ το 2004.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουν προσκληθεί ακόμα και οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης, που κέρδισαν με την εθνική μας ομάδα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ το 1987. Επίσης, οι αρχηγοί των ομάδων Ολυμπιακού (ποδόσφαιρο) και Παναθηναϊκού (μπάσκετ) που κατέκτησαν φέτος ευρωπαϊκά τρόπαια (Conference League και EuroLeague), οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Βούλα Πατουλίδου, καθώς και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο, μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

1

1