«Βόμβες» Ηλιόπουλου στη Βουλή για τη δολοφονία Καραϊβάζ: «Καταστράφηκε CD με συνομιλίες» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Βόμβες» Ηλιόπουλου στη Βουλή για τη δολοφονία Καραϊβάζ: «Καταστράφηκε CD με συνομιλίες» (vid)
Επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Πολιτικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση καταστροφής του CD που περιελάμβανε περιεχόμενο από το κινητό του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, με τον Νάσο Ηλιόπουλο της Νέας Αριστεράς να εξαπολύει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση σε συζήτηση στη Βουλή.

Όπως είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος στο δικαστήριο που έγινε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η έδρα δήλωσε πως το CD που περιείχε συνομιλίες του δημοσιογράφου με τον πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, αλλά και τότε επικεφαλής της ΕΥΠ έχει καταστραφεί.

Με τον τρόπο αυτό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς θέτει σοβαρά ερωτήματα για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η χώρα μας έχει παραδοθεί στο οργανωμένο έγκλημα».

Ο κ. Ηλιόπουλος έδωσε συνέχεια σήμερα όπου σε συνεδρίαση έτερης επιτροπής ζητώντας να μάθει αν αλλά και ποιες ενέργειες θα γίνουν προκειμένου να διασφαλιστεί πως το κατεστραμμένο υλικό με τις επίμαχες συνομιλίες θα ανακτηθεί.

Απαντώντας ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, είπε πως ενημερώθηκε ότι υπάρχουν αντίγραφα του CD και πως το υλικό δεν έχει χαθεί.