Το Gazzetta σε συνεργασία με το Clodist κάνουν upgrade στο στιλ σου τη φετινή σεζόν!

Branded Content Team
Το Gazzetta σε συνεργασία με το Clodist κάνουν upgrade στο στιλ σου τη φετινή σεζόν!
Τα ρούχα που πάντα ήθελες να αγοράσεις τώρα έρχονται με μερικά κλικ στην πόρτα σου μέσα από το Gazzetta Shop και το CLODIST.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί από εμάς όταν ακούμε την πρόταση «πάμε για ψώνια», ψάχνουμε τρόπους να την αποφύγουμε. Δεν τρελαινόμαστε στην ιδέα να περπατάμε για ώρες γυρίζοντας από μαγαζί σε μαγαζί και δοκιμάζοντας το ένα ρούχο μετά το άλλο. Αναζητούμε την ευκολία στις αγορές μας κι αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό.

Εκτός, βέβαια, από την ευκολία θέλουμε και την ποικιλία, τόσο στα είδη, όσο και στις τιμές. Γι' αυτό, λοιπόν, εδώ στο Gazzetta αποφασίσαμε να κάνουμε τη ζωή όλων σας ευκολότερη και σε συνεργασία με το CLODIST φέρνουμε για πρώτη φορά το Gazzetta Shop, μια ειδική κατηγορία στο κορυφαίο αθλητικό σάιτ, στην οποία μπορείς να βλέπεις όλες τις νέες τάσεις της μόδας, αλλά και πολλά αγαπημένα brands, προκειμένου να κάνεις τις αγορές σου με λίγα μόνο κλικ.

Η αναβάθμιση της γκαρνταρόμπας σου ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη. Το CLODIST είναι αναγνωρισμένο και βραβευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα διεθνών οίκων μόδας για ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ. Από το 2016 εξυπηρετεί κυρίως την Ελληνική, Κυπριακή αλλά και όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές.

Προσθέτει νέα προϊόντα κάθε βδομάδα και φροντίζει να βρίσκεις όλα τα σύγχρονα και ποιοτικά brands. Στο Gazzetta Shop by CLODIST θα βρεις ότι χρειάζεται ο σύγχρονος άνδρας και η πιο κομψή γυναίκα για την casual καθημερινή ένδυση και υπόδησή τους, καθώς και ιδιαίτερα αξεσουάρ αλλά και ιδέες για δώρα.

Μερικά από τα brands που διαθέτει είναι τα Camel Active, Gant, Nautica, Timberland, The North Face, Napapijri, Paul & Shark, Barbour, Hugo Boss και όχι μόνο.

Ας τα ανακαλύψουμε μαζί!