Ο χρόνος που θα χρειαζόταν ο Τζεφ Μπέζος να μείνει άφραγκος αν ξόδευε 1 εκατ. την ημέρα

Επιμέλεια: Newsroom
Ο χρόνος που θα χρειαζόταν ο Τζεφ Μπέζος να μείνει άφραγκος αν ξόδευε 1 εκατ. την ημέρα
Ζαλίζει η καθαρή περιουσία του Τζεφ Μπέζος.

Πόσο χρόνο θα χρειαζόταν ο Τζεφ Μπέζος να ξεμείνει από μετρητά αν ξόδευε 1 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα; Σίγουρα ο χρόνος θα ήταν αρκετός για τον ιδρυτή της Amazon.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία του Forbes η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του Μπέζος εκτιμάται στα 198,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Την στιγμή που ένας μέσος οικονομικά άνθρωπος σκέφτεται ακόμα και τα 5 δολάρια που κοστίζει ο καθημερινός καφές, ο ιδρυτής και πρόεδρος της Amazon, έχει τη δυνατότητα να ξόδευε 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα αν το ήθελε πραγματικά.

Αν λοιπόν αποφάσιζε να ξοδεύει καθημερινά το παραπάνω ποσό, τότε θα χρειαζόταν 544 χρόνια για να ξεμείνει από χρήματα.

Όπως έχει διαρρεύσει, ο διάσημος επιχειρηματίας διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων, αξίας 570 εκατομμυρίων δολαρίων. Πέρυσι αποκάλυψε ότι μετακομίζει από το Σιάτλ στο Μαϊάμι προκειμένου να είναι πιο κοντά στους γονείς του.

Ο Μπέζος ανακοίνωσε την είδηση ​​της μετακόμισής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο μετά την αγορά μιας έπαυλης 79 εκατομμυρίων δολαρίων στο νησί Indian Creek. Το ακίνητο των 19.064 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και 14 μπάνια.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας λατρεύει επίσης, πολύ τα σούπερ γιοτ και έχει ένα μοναδικό σκάφος 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σκάφος είναι τόσο μεγάλο που δεν χωράει στις τυπικές αποβάθρες των γιοτ και πρέπει να αγκυροβοληθεί δίπλα σε πετρελαιοφόρα μήκους 600 ποδιών.