Αδιανόητη αιματηρή συμπλοκή σε ταξί στο Λονδίνο: Άνδρας μπήκε μέσα και τον μαχαίρωναν απ' έξω ενώ φώναζε «θείε οδήγα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητη αιματηρή συμπλοκή σε ταξί στο Λονδίνο: Άνδρας μπήκε μέσα και τον μαχαίρωναν απ' έξω ενώ φώναζε «θείε οδήγα» (vid)
Προσοχή σκληρές εικόνες. Ο οδηγός ταξί βρέθηκε άθελά του σε συμπλοκή με μαχαίρι, έναν τραυματία και άλλους τρεις να τους καταδιώκουν.

Ένα βίντεο με απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο Λονδίνο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, ένας οδηγός ταξί που μόλις είχε αφήσει τους πελάτες του στον προορισμό τους, βρέθηκε χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα και χωρίς να κουνήσει από την θέση του, σε συμπλοκή με μαχαίρι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο μπαίνει ξαφνικά μέσα στο ταξί ένας άνδρας που κρατάει μαχαίρι ενώ τον καταδιώκουν άλλοι τρεις απ' έξω και από τις δυο μεριές του οχήματος και προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες.

Ο άνδρας με το μαχαίρι προσπαθεί να τους απωθήσει και ο οδηγός του ταξί παρακολουθεί αποσβολωμένος.

Τελικά βάζει μπροστά και φεύγει σιγά σιγά, ενώ ο άνδρας με το μαχαίρι είναι ακόμα και μέσα και οι άλλοι συνεχίζουν να τον καταδιώκουν.

Ο τρομοκρατημένος άνδρας μέσα στο αυτοκίνητο του έλεγε «θείε, οδήγησε» καθώς μαχαιρώνεται επανειλημμένα και από τα δύο παράθυρα με την μπλούζα του να γεμίζει αίματα. Παράλληλα προσπαθεί να μαχαιρώσει κι αυτός τους άλλους που είναι έξω.

«Οδηγήσε γρήγορα, οδήγησε γρήγορα, θείε», λέει ο άνδρας στον οδηγό και υπόσχεται ότι θα του πληρώσει τη ζημιά στο αυτοκίνητό του.

Ο οδηγός τον ρωτάει που να πάει και ο άνδρας του λέει να πάνε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ενώ είναι τραυματισμένος.

Το περιστατικό συνέβη στις 23 Ιουνίου.