Ταξιδιώτριες έπος: Πήγαν... «matchy matchy» στο λιμάνι του Πειραιά με βαλίτσες Barbie (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ταξιδιώτριες έπος: Πήγαν... «matchy matchy» στο λιμάνι του Πειραιά με βαλίτσες Barbie (vid)
Με Barbie βαλίτσες και καλή διάθεση ταξίδεψαν δύο φίλες από το λιμάνι του Πειραιά, ντυμένες «matchy matchy».

Στο λιμάνι του Πειραιά για ένα ακόμα πρωί βρέθηκε η ρεπόρτερ Αλεξάνδρα Μερακλίδη. Η δημοσιογράφος του Action 24 σταμάτησε δύο νεαρές που ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πάρο.

Ωστόσο, μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το styling των δύο κοριτσιών αφού ήταν ντυμένες πανομοιότυπα, ενώ φορούσαν και οι δύο τεράστια ψάθινα καπέλα.

«Έχουμε κλείσει για τέσσερις μέρες στην Πάρο και αν μας αρέσει θα καθίσουμε κι άλλο», με το μάτι της ρεπόρτερ να πέφτει στις ροζ βαλίτσες των κοριτσιών. «Τέσσερις βαλίτσες για τέσσερις ημέρες...», σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη» από το στούντιο και στάθηκαν στο χρώμα λέγοντας ότι είναι οι βαλίτσες της Barbie.

«Είναι οι βαλίτσες της Barbie επειδή είμαι εγώ η Barbie», είπε χαριτολογώντας το ένα από τα δύο κορίτσια, με την κάμερα να εστιάζει στις βαλίτσες, που έγραφαν όντως τη λέξη «Barbie».

Στη συνέχεια η ρεπόρτερ του Action 24 στάθηκε στο styling των κοριτσιών, με τη μία να λέει: «Είναι matchy», προκαλώντας την απορία των παρουσιαστών για το τι σημαίνει ο συγκεκριμένος όρος. «Είναι ότι είναι δύο φίλες και ταίριαξαν το outfit», τόνισε η Αλεξάνδρα Μερακλίδη λύνοντάς τους τις απορίες.