To Twitter σχολίασε την Τελετή Έναρξης: «Αυτά που κάνουν οι Γάλλοι τα έκανε ο Δαλιανίδης πριν 50 χρόνια» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
To Twitter σχολίασε την Τελετή Έναρξης: «Αυτά που κάνουν οι Γάλλοι τα έκανε ο Δαλιανίδης πριν 50 χρόνια» (vid)
Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ήταν το θέμα που σχολιάστηκε στα social media το βράδυ της Παρασκευής (26/7)

Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ολοκληρώθηκε με την διάσημη Καναδή ντίβα Σελιν Ντιόν που στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ, ντυμένη στα λευκά, ερμήνευσε την «Ωδή στην αγάπη» της Εντίθ Πιάφ.

Η Τελετή Έναρξης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού ήταν η πρώτη που έγινε εκτός σταδίου και είχε τα πάντα, από την «αποκεφαλισμένη Μαρία Αντουανέτα» και την συνύπαρξη όπερας με μέταλ μουσικής, μέχρι την γαλλική μόδα και παρασαρέλα, αλλά και τον Ζινεντίν Ζιντάν και την Σελίν Ντιόν, που καθήλωσε με την εμφάνισή της από τον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ.

Πολλά ήταν εκείνα που σχολιάστηκαν στα social media σχετικά με την Τελετή Έναρξης με τους περισσότερους να αστειεύονται αλλά και να συγκρίνουν με άλλες προηγούμενων Ολυμπιακών Αγώνων, όπως της Ελλάδας το 2004 και του Πεκίνου το 2008.

 

Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά το μεγαλύτερο μέρος της Τελετής Έναρξης και να υποστηρίζουν ότι «σώθηκε» με την ερμηνεία της Σελίν Ντιόν, αλλά και από τους Ζινεντίν Ζιντάν και τον Ράφα Ναδάλ, ενώ άλλοι έκαναν απλώς χιουμοριστικά σχόλια.

Επίσης σχολιάστηκε πολύ αρνητικά, ότι ο πλανήτης δεν είδε ποιος ήταν σημαιοφόρος της Ελλάδας, λόγω του σκηνοθετικού πλάνου και με τις αποστολές των χωρών να είναι πάνω σε βάρκες στον Σηκουάνα.

Ωστόσο, σχολιάστηκε πολύ στα social media και η εμφάνιση της Lady Gaga, την οποία πολλοί χρήστες των social media παρομοίασαν με την Μάρθα Καραγιάννη σε χορευτικό στις παλιές ελληνικές ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη.