Influencer αποκαλύπτει τον τρόπο που αποφεύγει να πληρώνει στα ραντεβού της: Προτρέπει τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο

Επιμέλεια: Newsroom
Influencer αποκαλύπτει τον τρόπο που αποφεύγει να πληρώνει στα ραντεβού της: Προτρέπει τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο
Μια νεαρή εξήγησε στους ακόλουθούς της τι πρέπει να κάνουν για να μην βάζουν το χέρι στην τσέπη στα ραντεβού τους.

Ένα κόλπο που βοηθάει τις γυναίκες να μην πληρώνουν στα ραντεβού τους αποκάλυψε μια νεαρή influencer. Εθιμοτυπικά ο άνδρας είναι αυτός που πρέπει να πληρώνει τον λογαριασμό όταν βγαίνει με μια γυναίκα, ωστόσο, αυτό έχει πάψει να ισχύει στις μέρες μας.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Elite Singles, σχεδόν το 63% των ερωτηθέντων ανδρών εξακολουθούσαν να πιστεύουν ότι θα έπρεπε να πληρώνουν τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού, ενώ το 46% των γυναικών συμφώνησε με αυτό.

Επιπλέον, μόνο το 5% των γυναικών θεώρησαν ότι ήταν καθήκον του φύλου τους να πληρώσουν για μια βραδινή έξοδο, ενώ το 2% των ανδρών θα ήταν ευτυχείς αν άφηναν μια γυναίκα να βάλει το χέρι στο πορτοφόλι.

Τι λέει όμως γι αυτό το θέμα, η Sabrina Low, ένα μοντέλο και influencer;

Ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να αρνηθούν να πληρώσουν τον λογαριασμό, ειδικά αν δεν ήταν αυτές που θα ζητούσαν εξαρχής το ραντεβού.

«Τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού, η υποχρέωση πληρωμής του λογαριασμού ανήκει στο άτομο που σας προσκάλεσε», εξήγησε.

Αφού αποκάλυψε τη στάση της για το συγκεκριμένο ζήτημα, η Low αποκάλυψε μια δοκιμασμένη συνταγή, έτσι ώστε οι γυναίκες να αποφεύγουν να πληρώνουν τον λογαριασμό.

Τόνισε ότι συχνά κουβαλάει μικρές τσάντες στα πρώτα ραντεβού, έτσι ώστε να μην έχει περιθώριο να φέρει χρήματα ή πιστωτική κάρτα στο τραπέζι. «Έχω πάντα μια πολύ μικρή τσάντα που χωράει μόνο ένα μικρό κραγιόν», παραδέχτηκε.

«Αυτό το κάνω έτσι ώστε να μην μπορώ να πάρω τραπεζική κάρτα και να μην χρειάζεται να πληρώσω κι εγώ τον λογαριασμό», συμπλήρωσε προτρέποντας στις γυναίκες που την ακολουθούν στα social media να κάνουν το κόλπο της.