Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Η συναισθηματική ανάρτηση της Céline Dion μετά την ανατριχιαστική της ερμηνεία στην Τελετή Έναρξης

Newsroom
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Η συναισθηματική ανάρτηση της Céline Dion μετά την ανατριχιαστική της ερμηνεία στην Τελετή Έναρξης
Οι πέντε φορές νικήτρια του Grammy, Céline Dion, εμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι την Παρασκευή (26/06) και με μια συγκλονιστική ερμηνεία καθήλωσε τους εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Μετά την εκπληκτική της εμφάνιση - στα γαλλικά!- στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, η Céline Dion εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε στην Tελετή Eναρξης του Παρισιού 2024, και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω από όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που τιμώ αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή. Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε κερδίσετε είτε όχι ένα μετάλλιο, ελπίζω ότι το να είστε εδώ να σημαίνει ότι το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα. Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να είστε ο καλύτεροι από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας! – Σελίν» έγραψε στα social media.

Ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση της Celine Dion, στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.

«Ας ξεκινήσουν οι αγώνες! Στέλνω αγάπη και τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

Φορώντας ένα φόρεμα Dior στολισμένο με χιλιάδες μαργαριτάρια και κεντημένα κρόσσια, η Dion τραγούδησε δυναμικά το «L'Hymne à l'amour» της Edith Piaf στη βάση του Πύργου του Άιφελ - το πρώτο της σόου από τότε που ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε τον Δεκέμβριο του 2022 με μια σπάνια και ανίατη νευρολογική πάθηση γνωστή ως σύνδρομο stiff-person. Η συγκεκριμένη χρόνια πάθηση προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και έντονους μυϊκούς σπασμούς στον κορμό και τα άκρα, όπως ανέφερε προηγουμένως η Washington Post. Η διαταραχή μπορεί να επηρεάσει τη στάση του σώματος, την ισορροπία και τη χρήση των μυών.

Υπενθυμίζεται ότι η Dion ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία τον Μάιο του 2023 για να ξεκινήσει τη θεραπεία της.