Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ανάρτηση - αίνιγμα για τον μυστηριώδη μασκοφόρο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ανάρτηση - αίνιγμα για τον μυστηριώδη μασκοφόρο
Τα σενάρια για το ποιος είναι ο δρομέας που μετέφερε το βράδυ της Παρασκευής (26/7) την Ολυμπιακή Φλόγα δίνουν και παίρνουν, με ένα ωστόσο να έχει κάποια βάση.

Οι θεωρίες για τον άνδρα ή γυναίκα που μετέφερε το βράδυ της Παρασκευής την Ολυμπιακή Φλόγα προκάλεσε… σύγχυση στον κόσμο που παρακολουθούσε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αρχικά εμφανίστηκε κρατώντας τη Φλόγα πάνω σε ένα πλοίο, με τη μουσική υπόκριση που τον συνόδευε να θυμίζει το «Φάντασμα της Όπερας» και ρούχα που έμοιαζαν με αυτά της προαναφερθείσας ταινίας.

1

Στη συνέχεια ο μυστηριώδης… χαρακτήρας έκανε άλματα από κτίριο σε κτίριο, διακόπτοντας την κάλυψη των Εθνών που έφταναν με πλοία στον ποταμό Σηκουάνα. Σε άλλο σημείο εθεάθη να κατευθύνεται προς τον Λούβρο.

Οι σκηνές με τον μασκοφόρο άνθρωπο συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της Τελετής κι όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν την… έκρηξη των social media με τις θεωρίες για την ταυτότητά του να κάνουν πάταγο.

Ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο για το αν πρόκειται καν για άνδρα ή γυναίκα, η 21χρονη Γαλλίδα πρωταθλήτρια παρκούρ και αθλήτρια της Red Bull, Λιλού Ρουέλ, αναδημοσίευσε σε story στο Instagram μια δημοσίευση της Le Monde, που απεικόνιζε τον μυστηριώδη δρομέα, στρέφοντας πάνω της όλες τις υποψίες

1

Ο κόσμος περίμενε ότι στο φινάλε η ταυτότητα του μυστηριώδους δρομέα θα... αποκαλυπτόταν, αλλά αυτό δε συνέβη, καθώς απλά παρέδωσε την δάδα στον Ζινεντίν Ζιντάν κι απλά... εξαφανίστηκε. Υπάρχουν ελπίδες ότι στο τέλος των Αγώνων ίσως αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, ωστόσο μέχρι τώρα, αυτό είναι απλά μια εικασία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image