Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πώς παρακολούθησε ο Μητσοτάκης την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια

Επιμέλεια: Newsroom
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πώς παρακολούθησε ο Μητσοτάκης την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια
Ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 14.800 βαθμούς, στο πρόγραμμά του που είχε βαθμό δυσκολίας 6.3 και πήρε 8.500 για την εκτέλεση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Παρίσι για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο παρέμεινε για να παρακολούθησε τους Έλληνες αθλητές στις προσπάθειές τους.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τον Λευτέρη Πετρούνια να αγωνίζεται και ο φωτογράφος Νικόλας Κομίνης απαθανάτισε τις αντιδράσεις του, αλλά και την συνομιλία που είχε με τον Έλληνα αθλητή.

Ο Μητσοτάκης και ο Πετρούνιας

Ο Μητσοτάκης και η Μαρέβα βλέπουν τον Πετρούνια

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του, Μαρέβα, παρακολούθησαν με αγωνία την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια. Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν και ο Γιάννης Βρούτσης.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο και τον Λευτέρη Πετρούνια, πόζαραν για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο Μητσοτάκης και ο Πετρούνιας

Παράλληλα, στον φωτογραφικό φακό αποτυπώθηκαν και στιγμές από την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος έκανε μία καλή εμφάνιση στον προκριματικό των κρίκων.

Πετρούνιας

@Photo credits: Νίκος Κομίνης