Η Angelina Jolie ήθελε να πεθάνει και προσέλαβε δολοφόνο να την σκοτώσει

Επιμέλεια: Newsroom
Η Angelina Jolie ήθελε να πεθάνει και προσέλαβε δολοφόνο να την σκοτώσει
Αγώνα με την ψυχική της υγεία είχε δώσει στο παρελθόν η Angelina Jolie, η οποία είχε φτάσει κοντά στο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Angelina Jolie, η οποία στο παρελθόν είχε παλέψει με την ψυχική της υγεία. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να προσλάβει έναν δολοφόνο για να την σκοτώσει σε μια «απόπειρα αυτοκτονίας». Ήταν μόλις 22 ετών.

Ωστόσο, δεν ήθελε η οικογένεια και οι φίλοι της να αισθάνονται σαν να την είχαν απογοητεύσει ή να νιώθουν ότι δεν ήταν εκεί για εκείνη. Εξήγησε ότι είχε πάρει την απόφαση να προσλάβει κάποιον για να τη σκοτώσει και να φαίνεται σαν ληστεία.

Η Jolie αποκάλυψε αρχικά το σοκαριστικό σχέδιό της στο IMDB, λέγοντας: «Αυτό θα ακούγεται τρελό, αλλά κάποια στιγμή επρόκειτο να προσλάβω κάποιον να με σκοτώσει».

Η διάσημη ηθοποιός αργότερα μίλησε για αυτό σε μια συνέντευξη το 2003 στο περιοδικό The Face. «Δεν είναι τόσο δύσκολο να τους βρεις στη Νέα Υόρκη. Όσο τρελό κι αν ακούγεται, νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται την αυτοκτονία όταν είναι νέοι. Ήξερα πολύ καλά ότι πολλοί άνθρωποι γύρω μου, όπως η μητέρα μου, θα ένιωθαν σαν να μην είχαν δώσει αρκετά, αν είχα αφαιρέσει τη ζωή μου. Λοιπόν, η λύση μου σε αυτό ήταν εάν κάποιος άλλος είχε αφαιρέσει τη ζωή μου σαν σε ''ληστεία''. Τότε θα φαινόταν σαν δολοφονία και κανένας από το περιβάλλον μου δεν θα ένιωθε τύψεις».

Η σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι ο άντρας που είχε προσλάβει της έδωσε την ευκαιρία να σκεφτεί την απόφασή της προτού την ολοκληρώσει. «Ήταν αρκετά αξιοπρεπής άνθρωπος και μου άφησε το περιθώριο να το σκεφτώ και να του τηλεφωνήσω ξανά σε δύο μήνες. Κάτι άλλαξε στη ζωή μου και τελικά το ακύρωσα», ανέφερε.

@funfactsman Did you know @jolieangelina_official once hired a hitman to kill her ? #angelinajolie #hitman #mentalhealth #funfacts #funfact #hollywood #secretstory #secrets #daily_foryou #foryou ♬ son original - FunfactsMan