Δουλειές με... φούντες στο Scorpios Music Bar: Κάνει επέκταση, πήρε και το δίπλα μαγαζί (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δουλειές με... φούντες στο Scorpios Music Bar: Κάνει επέκταση, πήρε και το δίπλα μαγαζί (vid)
Το Scorpios Music Bar κλείνει για τις καλοκαιρινές διακοπές, όμως αναμένεται να ανοίξει πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Ραντεβού για τον Σεπτέμβριο έδωσαν τα κορίτσια του Scorpios Music Bar δίνοντας την υπόσχεση ότι το μπαρ θα ανοίξει πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Κι αυτό διότι, η ιδιοκτήτρια, Μαρία Ιορδάνοβα όπως αποκάλυψε σε βίντεο στο TikTok πήρε και το δίπλα μαγαζί και έτσι το διάσημο μπαρ θα επεκταθεί, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε ακόμα περισσότερο κόσμο.

Στο βίντεο η Μαρία Ιορδάνοβα κλείνει το μπαρ και η Μαρίνα (ΠΑΜ) Μπομπέτσι την προτρέπει να μην το κάνει. «Μην το κλείνεις έχουμε κόσμο», με την ιδιοκτήτρια να λέει: «Ο κόσμος θέλει να πάει διακοπές. Όπως κι εμείς θέλουμε να πάμε διακοπές, να ξεκουραστούμε λίγο γιατί 6 μήνες εδώ γίνεται ένας χαμός!».

Το Scorpios Music Bar κλείνει την Κυριακή που έρχεται και ανοίγει πάλι στις 3 Σεπτεμβρίου. Μόνο που όπως αποκάλυψε η Μαρία δεν θα είναι το ίδιο. «Κλείνουμε την Κυριακή που έρχεται και ανοίγουμε στις 3 Σεπτεμβρίου λόγω εργασιών. Έχουμε πάρει εδώ το δίπλα μαγαζί, θα το ενώσουμε και θα γίνει μεγάλο μαγαζί», με την Μαρίνα να προσθέτει: «Για να χωράμε 200 άτομα».

Και την Μαρία να συνεχίζει: «Από 3 Σεπτεμβρίου πάμε πολύ δυνατά και με πολλές εκπλήξεις, πολλά δώρα και πολλά καινούργια μπαμ. Έχουμε ανοιχτές θέσεις εργασίας για να γίνουμε πιο πολλές σκορπίνες. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την στήριξη».

@scorpiosmusicbarbackup σας περιμένουμε πάλι από 3ης Σεπτεμβρίου!!! #Summer #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ πρωτότυπος ήχος - scorpiosmusicbarbackup