Αμερικανίδα ταξιδιωτική blogger προειδοποιεί τους τουρίστες: «Αν πάτε στην Ελλάδα, μην κάνετε αυτά τα τρία λάθη» (vid)

Newsroom
Αμερικανίδα ταξιδιωτική blogger προειδοποιεί τους τουρίστες: «Αν πάτε στην Ελλάδα, μην κάνετε αυτά τα τρία λάθη» (vid)
Tαξιδιωτική blogger από τις ΗΠΑ, αναφέρει σε ένα viral βίντεο στο TikTok ότι οι τουρίστες κάνουν τρία κλασικά λάθη όταν επισκέπτονται τη χώρα μας.

Την μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) σημείωσαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις της Ελλάδας στο πρώτο εξάμηνο, όταν και ανοίγει η καλοκαιρινή σεζόν για τον τουρισμό.

Η χώρα μας κατέγραψε σημαντική αύξηση στις δαπάνες στον τουρισμό, καθώς ενισχύθηκαν κατά 25% ετησίως, κατατάσσοντας την στην πρώτη θέση της ΕΕ μαζί με την Ισπανία.

Εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέφθηκαν την χώρα μας και άλλοι τόσοι προβλέπεται να το κάνουν τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, η Priyanka Juneja, ταξιδιωτική blogger από τις ΗΠΑ, αναφέρει σε ένα viral βίντεο στο TikTok ότι οι τουρίστες κάνουν τρία κλασικά λάθη όταν επισκέπτονται τη χώρα μας.

@p.s.juneja Travel mistakes to avoid when planning a trip to Greece! #greecetraveltips #traveladvice #travelsmarter #travelbetter #travelinspiration #visitgreece #womenwhotravel #shetravels ♬ original sound - Priyanka Juneja

Στο TikTok (@p.s.juneja) είπε: «Σίγουρα δεν θέλετε να κάνετε αυτά τα λάθη όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ελλάδα».

«[Πρώτον] αν μπορείτε, αποφύγετε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα κατά την περίοδο αιχμής». Η Priyanka υποστήριξε ότι ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι από τους πιο πολυσύχναστους μήνες για να επισκεφθείτε την Ελλάδα.

«Από την άλλη πλευρά, τα τουριστικά της hotspots είναι λιγότερο γεμάτα κατά τους μήνες Μάιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο - τους μήνες κατά τους οποίους πολλά παιδιά επιστρέφουν στα σχολεία μετά τις καλοκαιρινές διακοπές» εξήγησε.

Και πρόσθεσε: «Μην κάνετε το λάθος να ταξιδέψετε μόνο στη Σαντορίνη ή τη Μύκονο, υπάρχουν πολλά να ανακαλύψετε».

Τέλος, η Priyanka επισκέφθηκε την πρωτεύουσα μας , την Αθήνα και τόνισε: «Μην κοιμάστε στην Αθήνα, είναι μια απίστευτα γαμάτη πόλη και πολλοί άνθρωποι την προσπερνούν και πηγαίνουν κατευθείαν στα ελληνικά νησιά. Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι σκέψεις της Priyanka συγκέντρωσαν γρήγορα την προσοχή των ταξιδιωτών, με πολλούς θεατές να συμφωνούν με τις απόψεις της. Ένα άτομο έγραψε: «Επισκέφθηκα την Κρήτη, τη Μήλο, την Αθήνα και τη Σαντορίνη. Η Αθήνα είναι μαγική το βράδυ».