Επικό «χορευτικό» σε γάμο: Οι φίλοι του γαμπρού έδιωξαν την νύφη από την πίστα και σχεδόν... «πλακώθηκαν» με «Dance with the devil» (vid)

Επικό «χορευτικό» σε γάμο: Οι φίλοι του γαμπρού έδιωξαν την νύφη από την πίστα και σχεδόν... «πλακώθηκαν» με «Dance with the devil» (vid)
Η παρέα του γαμπρού στην Κρήτη φάνηκε να περνάει πολύ καλά.

Οι γάμοι των νεαρών ζευγαριών πλέον δεν μοιάζουν με εκείνους που γίνονταν παλαιότερα, αφού τις περισσότερες φορές οι φίλοι του γαμπρού και της νύφης δίνουν λίγο περισσότερο... «χρώμα» στο μυστήριο.

Άλλες φορές ρίχνουν τόνους ρύζι στο ζευγάρι και άλλες φορές κάνουν αξέχαστα «χορευτικά» είτε μετά από πρόβες, είτε... «αυτοσχέδια» εκείνης της στιγμής με σκοπό πάντα να διασκεδάσουν όσο μπορούν στην χαρούμενη στιγμή των φίλων τους.

Ένα τέτοιο επικό «χορευτικό» έγινε και σε έναν γάμο στην Κρήτη, το οποίο μάλλον δεν είχε γίνει πρόβα με κάποιον χορογράφο.

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok οι φίλοι του γαμπρού έχουν μαζευτεί στην πίστα και η νύφη κάπου εκεί ανάμεσά τους.

Ωστόσο, σε ξεκινάει το τραγούδι «Dance with the devil», διώχνουν την νύφη από την πίστα και αρχίζουν να χοροπηδάνε, να σπρώχνονται και να χορεύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, δίχως αύριο.

@theo_kastri Orea…#foryou #fyp #crete #fyyyyyyyyyyyyyyyy #mpesfypgamw #foryourpage #greece🇬🇷 #foryourpage #fypシ #summer #fy #foryoupage #fypage ♬ πρωτότυπος ήχος - theo_kastri

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς έπεσαν κάτω, ενώ άλλοι είχαν σκισμένα πουκάμισα.

Η λεζάντα που είχε βάλει ο χρήστης που ανήρτησε το βίντεο έγραφε: «Ήταν γάμος μέχρι τότε».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια ήταν πάρα πολλά, όμως όπως φάνηκε η παρέα πέρασε πολύ καλά.

@Photo credits: video/ TikTok theo_kastri