Samsung Galaxy Z Fold 6: Βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα

Samsung Galaxy Z Fold 6: Βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα
To Samsung Galaxy Z Fold 6 έρχεται με βελτιώσεις παντού.

H Samsung είναι από τις λίγες εταιρείες του χώρου που έχουν κάνει πραγματικά πολλά στο χώρο των foldable smartphones και συνεχίζει να επενδύει σταθερά στα νέα μοντέλα. Η πιο πρόσφατη προσθήκη της στην αγορά των «μεγάλων» συσκευών είναι το Samsung Galaxy Z Fold 6. To νέο μοντέλο έρχεται με μειωμένες διαστάσεις και βάρος, κάτι που αντιλαμβάνεται κανείς με το που το πιάνει στα χέρια του. Τόσο ανοιχτό, όσο και διπλωμένο, το νέο foldable είναι σίγουρα ένα βήμα προς τα μπροστά και σίγουρα μια εξέλιξη σε σχέση με το περσινό μοντέλο. Οι πλευρές του είναι πλέον πιο flat και αυτό φέρνει και τις πιο έντονες γωνίες του.

Η κατασκευή του το κάνει ανθεκτικό στην επαφή με το νερό και τη σκόνη και οι νέες διαστάσεις των περιθωρίων γύρω από την LTPO AMOLED εξωτερική οθόνη, της δίνουν ακόμη περισσότερο χώρο με αποτέλεσμα να δείχνει αρκετά μεγαλύτερη. Η διαγώνιός της είναι στις 6.4 ίντσες με ανάλυση 2376x968 pixels με πυκνότητα στα 410ppi, ενώ προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσής της ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται για να εξοικονομεί μπαταρία.

Η εσωτερική οθόνη έχει παραμείνει στις 7.6 ίντσες που είναι κατά τι μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο, με την ανάλυση να είναι στα 2160x1856 pixels. Υποστηρίζει HDR περιεχόμενο για την καλύτερη δυνατή απόδοση όσων videos το υποστηρίζουν, ενώ και οι κάμερές του μπορούν να καταγράψουν τέτοιο περιεχόμενο. Στα των καμερών, δεν έχουμε κάποια μεγάλη διαφοροποίηση από τα προηγούμενα μοντέλα, ωστόσο ο επεξεργαστής και το λογισμικό βοηθούν στο να έχουμε καλύτερη απόδοση στις λήψεις σας.

Στην «καρδιά» του smartphone έχουμε έναν Snapdragon 8 Gen 3 με επιδόσεις που ξεχωρίζουν και πάλι και χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα στην καθημερινή χρήση. Ο μηχανισμός ψύξης καταφέρνει να κρατάει σε χαμηλά επίπεδα τις θερμοκρασίες του τηλεφώνου, κάτι που εξασφαλίζει καλύτερες επιδόσεις σε όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

 

Συνολικά, το Samsung Galaxy Z Fold 6 είναι βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα και απευθύνεται σε όσους θέλουν να μπουν στο χώρο των αναδιπλούμενων και να απολαύσουν όλα τα benefits της ειδικής αυτής κατηγορίας συσκευών.